Julafton var kanon!

Hoppas att alla har haft en härlig julafton!

Min var kanon! På förmiddagen åkte vi till Farmor för att byta julklappar och fika! Åkte hem till Olle och hans familj och drack kaffe och hämtade/lämnade julklappar efteråt. Här hemma så kom Kusinen och Jan-erik och Ann-kristin på fika en stund och såg på Kalle anka. Sen kom Morfar och då åt vi äntligen mat, haha efter en hel dag med fika så kurrade det lite i magen. Efter maten så öppnades julklapparna, fick så himla mycket fint! Tycker det är pinsamt att få så mycket saker, jag är mer än nöjd med mina julklappar :) Lp-spelaren och de andra sakerna som jag och Syrran köpte till Mamma och Pappa gick verkligen hem, Lp:n spelar Bruce Springsteen för fullt nu :)

Jag och Syrran!



Jag är "graciös" framför julgranen haha..

Mys med kissemissen!



Lite klappar



Klappar


Berättar en annan gång vad jag fått i julklapp  :)

 

I eftermiddag kommer det folk. Min moster Monika och hennes sambo Ricky kommer från Stockholm och stannar några dagar. Sen kommer Farmor, Morfar och Olle så då blir det julmat och sen ska vi byta lite julklappar med Monika och Ricky :)  Ikväll blir det nog utgång med Virran och Gullan, tummen upp : D

 


GOD JUL!

Idag har det varit fullt upp och likaså under kvällen. Men det har varit mysigt : )
Blir nog ingen mer uppdatering nu förrän juldagen eller kanske imorgonkväll. Ska kolla på bingolotto nu, uppesitterkvällen är så mysig! Ska äta lite kvällsmat nu också, fuska lite med julmaten :)

Önskar alla fina bloggläsare en GOD JUL :)

 

 


Lägg gärna en röst på mig!

Har chansen att bli Veckans Blogg. Så om ni vill får ni gärna klicka er in HÄR och rösta på mig, jag är nr 2! Skulle vara supersnällt : D

Var en tripp till Karlstad igår för att handla juklappar med Olle, Syrran och Gustav. Så nu är i princip allt klart : D
Kollar på new moon med Olle och hans bror  : ). Ska hem om en timma och greja lite, måste städa!

Olle överasskade mig!

Tänkte visa er en av alla saker jag fick när jag fyllde år.
Fick jättemycket fint, pengar, kläder, morgonrock, tofflor, usb, skål, muggar, lattemuggar + visp och andra roliga saker till det,armband, spa - och myssaker :D

Jag och Olle firade ju varandra i göteborg på morgonen när vi fyllde så då fick jag ett par riktigt mysiga tofflor och ett usb, men han hade ett kvar hemma som jag fick på fredagen. När vi kollade på idolfinalen, och i paketet låg Andreas Carlssons bok Live to win, och gissa vad?! Den är signerad till mig : D Blev så himla glad.. var verkligen en kanonpresent : )






Bästa julkalendern!

Min favorit julkalender är självklart Sunes jul, om ni inte har sett det så har ni missat ngt! Har snart sett den 2 ggr bara nu de senaste veckorna haha ..





Bilder google


Vilken julkalender tycker ni är bäst?


Har åkt massa buss!

Idag bar det av till årjäng för innebandymatch, var väl ca 15 mil enkel resa så hela dagen gick i princip. Matchen slutade 2-2 och det är helt okej :) Har dragit på mig en förkylning igen, så ikväll blir det lugnt. Ska kolla på robinson och slå in lite julklappar!

Gårdagen var kanon :)! Olle kom hit runt nio på morgonen, så åkte vi till sunne till klockan tio för då skulle jag till tandis! Gick fort och bra, så mötte upp Olle för att leta lite julklappar. Blev sunne istället för Karlstad för väglaget var väl inte det bästa och lika skönt var det :) Så gick runt i massa butiker, mysigt! Köpte med oss mat hem, mums! Här hemma tog vi det bara lugnt, kollade på tv, badade bubbelbad, käkade mysmat med familjen på kvällen, såg bonde, invigde mina latteprylar och kollade på sunes jul. Håkan är ju så jäkla rolig alltså haha..

Bjussar på en låt:

Donkeyboy - Ambitions


Pasta med skinksås sen ladda för innebandyträning!

Hejsan!

Ska snart käka, pasta med skinksås today! Smarrigt! Sen bär det av på innebandyträning.




Bild google

Har varit enorm kallt ute idag, och blåser en massa. -9 och massa snö som blåser omkring, burr..
Men jag ska inte klaga på snön, hoppas på en vit jul i år.

Olle sitter på tåget hem nu, så imorgon ska vi dra till Karlstad för att handla julklappar : )  Har några kvar att köpa!

 

 


Idag har det bakats julgodis!

Har bakat julgodis idag med Syrran och Kusinen, chokladkola blev det. Huur gott som helst! Blev verkligen lyckat!
Kollade självklart på bonde söker fru förut, mysigt program!
Sen kollade jag och Mamma på filmen The perfect man som gick på 3:an förut : )

Källa


Morrn morrn!

Sitter med världens mysigaste morgonrock nu och gosigaste tofflorna! Ibland har man det bra hehe..
Jag och Syrran ska snart börja städa lite här hemma, i eftermiddag ska vi baka julgodis med vår Kusin Andreas.

Har ett litet ilandsproblem:
När jag går in på vissa bloggar, så kommer det upp en ruta som man måste klicka bort! Som stänger ner sidan liksom, det går med andra ord inte att komma in på alla bloggar. Så tyvärr kan jag inte svara på alla kommentarer av ngn konstig anledning?! Någon som vet varför det är så?

Har tränat, snart ska jag slå in julklappar!

Kvällen har gått fort..
Morfar var här och på fika och firade mig förut, sen åkte jag och Syrran iväg på innebandyträning! Nu är jag nyduschad, tänkte svara på kommentarerna och sen börja slå in julklappar : D

Hittade en bild från när jag fyllde 15 : D


Hmm..dags att käka snart kanske!

Åt frukost vid sju imorse, sen dess har jag bara ätit lite choklad. Kanske är det dags för mat? Jo jag tror nästan det. Så nu blir det käk och project runway.     

Bild google!

Mmmarabou


Nu blev jag glad!

Nu är jag glad! När jag loggade in på bloggen såg jag att jag hade vunnit hårprodukter från Goldwell hos Sara : D

Så de här kommer på posten till mig :D!


Just nu räcker inte tiden och orken till!

Haha..alltså jag har inte haft tiden att sitta vid datan! Blir nog bättre när jag får igång min bärbara, men har haft fullt upp sen i torsdags. Tänkte slänga upp lite bilder på födelsedagspresenter längre fram, har fått kanonpresenter :)

Har suttit och letat upp lite adresser, håller på och skriver julkorten! Tänkte börja slå in lite julklappar ikväll! Tiden går fort nu.. men det är mysigt med jul!



Bild google


Har fullt upp!

Alltså har haft fullt upp i några dagar nu! Igår var jag först upp till Torsby med Mamma på morgonen, hem och sova på soffan någon timme på soffan! Ut och gå med Morfars vovve, såg på sunes jul med kusinen under eftermiddagen. Sen bar det iväg till torsby, hämtade ut en julklapp och var hos Farmor en stund! Åkte till Olle  efteråt, så vi firade hemma hos honom! Fick jättefina presenter : )! Så sov där under natten! Btw tyckte Calle skulle vunnit igår..

Idag hämtade Pappa mig vid tolv! Så åkte hem och gjorde mig iordning och plockade undan lite. Sen kom Olle så han fick presenter här! Strax efteråt kom släkten hit och firade mig, så tackar dem också : ) Olle åkte för ngn timma sen, nu ska jag och Syrran åka om cirkus 10 min för att stå i garderoben i stjernehallen ikväll på julbordet och dansen! Så skulle tro vi är hemma igen ngn gång runt halv fyra inatt!

Uppdateringen kommer bli bättre men just nu har jag haft fullt upp i flera dagar, så då blir inte bloggen prioriterad!


Hörs imorrn!

Har inte tiden att sitta vid datan, ska iväg nu! Hörs imorrn!

Har haft en kanon födelsedag!

Födelsedagen har varit kanon : D! Jag och Olle firade tillsammans på morgonen, åt frukost, öppnade paket och fikade...mysigt :) Åkte med tåget strax efter 11, så var framme i Sunne tjugo över 2. Mötte upp Syrran och hennes kompis så det blev fika. När vi kom hem så käkade vi smörgåstårta, hur god som helst! Fick jättefina presenter både av familjen och Olle :)! Drog iväg på innebandymatch sen, det blev vinst med 4-2! Den segern satt bra! Åkte förbi vid Morfar på hemvägen en sväng. Så vid tjugo i elva kom jag hem. Man skulle kunna säga att dagen har varit fullspäckad haha.. men det har varit en kanonbra födelsedag :D!

Det är lite lustigt att vi fyller år på samma dag haha.. men det är kul! Det gör dagen ännu mera speciell : D

Så grattis på oss :)!


Imorgon är det våran dag!

Imorgon kan jag säga att det kommer bli dålig uppdatering. Både jag och Olle fyller år imorgon, finally 19 hehe!
Så morgonen ska vi fira tillsammans här i gbg, sen vid 11 åker jag hemåt mot värmland för att firas av familjen. Dagen blir fullspäckad, på kvällen har jag innebandymatch! Det kommer vara full rulle imorgon, haha ..men jag klagar inte! Hoppas på en kanondag : D


Bonde söker fru snart!!

Idag väljer bönderna i bonde söker fru, jag kommer sitta bänkad hehe! Sen är det pandoras ask i paradise hotel, tv-kväll med andra ord!



Ska ni kolla?

Biljetten bokad!

Biljetten hem är bokad, är nog stammis hos SJ snart haha..
Skulle skaffat SJ prio från början hehe.
Har säkert rest med dem över 15 ggr de senaste månaderna!
Resan skulle gå ganska smidigt hem, drygt 3 timmar bara :)


Bild google



Ska fixa lite sen!

Ska in till stan och fixa llite julklappar sen! OCH köpa massa gott vi kan ha till imorgon : D

Nu blir det sova!

Dags för sängen nu! För imorrn ska jag gå upp tidigare :)

Dagens sötsug:
Glass!!!
Dagens kläder: Myskläder..
Dagens läsning: Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer


NATTI!

Ändrade planer

Blev inget stan och julklappsletande för oss, vi konstaterade att det var skönt att stanna hemma. Så ska in i morgon istället! Så ingen glass har jag hemma heller, får bli imorgon! Ska göra oss varma mackor till kvällsmat snart, riktigt gott :)


Snopet

Haha..altså ibland förvånar jag mig själv! Har sovit lite flera nätter i rad vilket resulterat i mellan 3-5 timmar per natt ungefär. Och idag hade jag som tanke att sova ut, OCH det gjorde jag. Har sovit i drygt 12 timmar skulle jag tippa på, så klockan 13.07 steg jag ur sängen haha ..

Är nyduschad iallafall, Olle kommer hem från skolan om ett tag. Blir en tripp in till stan för oss för ska vi fixa lite och kolla på julklappar :)


Jag är sugen på glass!
Man borde alltid ha glass i frysen.
Som ni kanske förstår har vi ingen glass hemma nu..

Bild GB

20.25

Är framme i göteborg! Rullade in på stationen strax innan 7, handlade lite sen åkte vi hem. Middagen blir mos och kôrv som vi säger i värmland ;D
Småtittar på tila tequila nu, sen blir det grannfejden och därefter paradise hotel!
Nepp nu ska jag göra mos, wish me luck hehe!

Tidig födelsedagspresent!

Virran var här förut så de blev fika och massa prat! Fick min födelsedagspresent av henne idag, för hon visste inte om han hade möjlighet att komma på torsdag! Fick 4 te/kaffemuggar, i en blå/grön färg. Hur snygga som helst! Sen 4 skålar i samma färg, älskar verkligen färgen på dem! Så nu får det bli tedrickande framöver :)

Min morbror kommer snart och hämtar mig, han är snäll och skjutsar mig till tåget! Våran ena bil krånglar så jag tar mig ingen vägen! Ska vara framme i gbg strax innan 7. Har med mig en glaze tidning och första twilightboken på tåget :)

Jag & Virran sommaren 2007!


Måndag 7:e december

Har varit vaken i drygt två timmar nu...så väskan är nästan färdigpackad!

Åker till Göteborg i eftermiddag! Får ursäkta för dålig uppdatering igår men tiden fanns verkligen inte! Karlstadstrippen blev lyckad, kom hem med jättefina saker. Fixade även några julklappar till. Hade mycket att göra igårkväll också!
Men som sagt åker ju ner idag för att både jag och Olle fyller år på torsdag, så vi ska fira torsdagsförmiddagen tillsammans sen åker jag hem för att fira hemma och spela innebandymatch!

Pratade nyss med Virran så hon kommer hit om cirkus en halvtimma! Då blir det prat och fika med lussebullar och pepparkakor :)



Ruskväder idag, man får drömma sig tillbaka till Rhodos!


Stressigt

Har mycket att göra nu...berättar sen!

Mot Karlstad

Nu ska vi strax åka iväg på en tripp till Karlstad! Ska köpa lite möbler och inredning till vårat utbygge och självklart leta lite julklappar  :)

Vi hörs när jag är hemma sen!

 


Ska kanske testa bubbelbadet ikväll

Ska kanske testa bubbelbadet ikväll : D Äntligen är badrummet färdigt! Ska ta bilder framöver så ni får se hur fint det blev! Mamma håller på och bakar lussebullar också, så det blir nybakade lussebullar ikväll!

Ska kika på Robinson nu vid åtta, blir mysmat med familjen sen! Mysig lördagskväll : )


Syrran och jag! Från när vi var på Rhodos i somras!


Calle - Walking in Memphis

Denna låten måste ni lyssna på! Calle var grym igår när han sjöng den, får rysningar!


Trött idag

Idag känner jag mig riktigt trött, var nog inte så smart att vara med på matchen igår när jag hade förkylningen i kroppen! Så idag blir det lugnt, kusinen och morbror har varit här på fika. Kikar lite på reprisen av idol, jisses vad bra alla är :)

Vad händer hos er idag?


Är med och tävlar

Är med och tävlar hos Sara om dessa hårprodukter från Goldwell :)!


Tröttast

Är otroligt trött, blir sängen snart...
Blev förlust idag, men var en jämn match. De 3 poängen kunde vi tagit!
Svarar på era kommentarer imorgon!

Natti!


Ikväll ska jag iväg och spela innebandymatch

Om en timma bär det iväg på innebandymatch! Är borta, så kommer inte hem förrän runt elva skulle jag tro!
Skönt att min förkylning är bättre, ska bli underbart att röra på sig igen : D Har massa överflödsenergi haha...



Bild google


ÄNTLIGEN SNÖ!!

Det har snöat under natten och snöar fortfarande : D





 

 

 


Har en mysig kissemiss i knäet

Sitter med en mysig kissemiss i knäet :)


Det nya bladet var kanon!

Min tränare bytte blad på min innebandyklubba idag, och jisses vilken skillnad det var. Det trodde jag verkligen inte! Hade hårt blad, nu har jag medium! Hoppas jag är bättre imorrn så jag kan vara med och spela matchen!

 

Bild google


Är med och tävlar

 

Jag är med och tävlar hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om en personlig almanacka från tryckdig.se!
 


Har ätit nybakade bullar och lussekatter

När jag kom till Farmor förut hade hon bakat både bullar och lussekatter. Kanongott var det! Sen hade hon pyntat jättemysigt i lägenheten, julkänslorna börjar komma :)

Farmor håller på och lär mig att sticka, har ett par raggsockor på gång. Så tog med mig de hem nu så jag ska försöka pillra lite med det ikväll. Det är roligt, men pillrigt!



Bild google


1 vecka kvar

19 om en vecka, tiden går fort. Riktigt fort alltså!

Jag tog mig en sovmorgon idag till elva, blev endast 4 timmars sömn igårnatt så passade på att ta igen mig lite.
Ska åka till min Farmor och hälsa på en stund snart, åker hem så jag hämtar Syrran vid bussen vid fyra.



Mysig och lugn kväll

Har varit en mysig och lugn kväll hemma! Kollade självklart på Bonde söker fru som vanligt, det får man ju inte missa heller. Paradise hotel började direkt efter! Börjar bli trötter nu, så funderar på att lägga mig och läsa i twiligtboken snart. Har varit en lång dag! Ska ringa min fina pojkvän också!

Vårat utbygge är i princip klart nu, så ska testa bubbelbadet nu i dagarna. Tänkte även ta lite bilder och lägga upp framöver, men det har blivit jättefint! Det stora badrumet är lovely! Har en ny liten toalett också, tvättstuga och hall.



Gamla foton

Använder ju våran stationära dator hemma nu när min är tjurig. Sitter nästan aldrig här, har hur mycket gamla kort på som helst på den här. Tänkte dela med mig till er : P



Haha visst är jag charmig?! Esteten 2006!



Utbytesresan till Italien i 9:an. Våren 2006!



Balen i 9:an, spexkort haha!



Maria och jag hösten 2007!



Jag hösten 2007!

Olle hösten 2007!




Hemma i kära värmland

Nu är jag hemma igen! Var riktigt smärtsamt att gå upp så tidigt haha ..

Resan gick bra och fort, började läsa i första twilight boken och nu är jag fast! Mamma hämtade mig när jag kom fram strax innan halv ett, åt mat med Mamma och sen tog jag bilen hem. Här hemma var de hungriga kissemissar som ville ha mat, har öppnat post och burit in alla saker.

Bild google

Nu är jag fast i den här boken Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer. Nu är det bara att läsa, har tre av de fyra böckerna hemma :)


Tåget går tidigt imorgon

Nu ska vi strax gå och lägga oss. Mitt tåg går tidigt imorgon, alltså riktigt tidigt. Strax efter sju, så imorrn måste jag vara uppe innan tuppen haha. Min dator la av för några dagar sedan, har använt Olles här. Så blir ingen uppdatering under hemresan. Ska kolla upp om det går att fixa datan med en skiva vi har hemma, annars är det riktigt surt. Har inte haft den i 1½ år ens och den har redan varit inne en gång så de bytt hårddisken, tur att det är 2 års garanti iallafall. Uppdaterar när jag kommer hem imorgon, så tills dess får ni ha det så bra :)


Idag blir det hemmagjord pyttipanna

Dagens middag: Hemmagjord pyttipanna, hur gott som helst
Senaste jag gjorde: Packade resväskan
Vuxenpoäng: Jag kom ihåg att ringa tandläkaren och ändra min tid
På tv just nu: A shot at love with Tila Tequila haha
Dagens kläder: Jeans från Zara, T-shirt från New York, Hoodtröja från Salt
Favorit skor just nu: Mina uggisar, hur varma och sköna som helst
Något bra jag gjort idag: Diskat och plockat i lägenheten

Nu: Ska jag hjälpa till med maten


1 december

Första december idag, tiden går fort. Tycker november är en riktigt jobbig och dyster månad. December är enklare med advent, allt ljus, förhoppningsvis snö, födelsedag, julafton, lucia, nyår osv. Gemenskapen är så mysig under jul. Det är kanonväder idag, Olle drog till skolan en sväng. Man skulle ju egentligen passa på att gå ut i det fina vädret på en promenix, men tror jag får hålla mig inomhus för för känner mig inte hundra. Är väldigt förkyld, så vill inte anstränga mig eller bli kall.

Men måste iväg och hämta min biljett senare, sen har jag sett ut några julklappar från Lush jag ska köpa så jag kan ta med hem imorgon. Annars ska jag hålla mig inomhus idag. Ska passa på att slå in paket när jag är ensam här sen också :) För nästa gång jag kommer ner är det ju bara några dagar till vår födelsedag! 

Sitter i soffan under världens mysigaste filt nu! Läste ut en gossip girl bok förut så nu ska jag börja med twilight serien :)



Några år gammal bild på oss :)

RSS 2.0