Lugn dag

Kvällen igår var jättemysig!
Jag & Olle tog oss en sovmorgon idag till strax efter tio. Var ute och gick på förmiddagen, jätteskönt och vara ut. Fast var väldigt halkigt! När vi kom in åt vi glass och spelade sänka skepp, sen åkte han hem strax efter 1.

Sen dess har jag pluggat natur, börjat gjort instuderingsfrågorna. Varit ute och övningskört över en timma, varit i sunne och kört så har jämt kommit hem nu. Handlade i sunne, så det blev med hallon och yougurt hem så jag kan göra smoothie, var längesen ja gjorde det så.

Mamma har lagat jättegod mat så ska strax äta. Det blir potatis, kotletter, omelett, sås, grönsaker osv, mums :)
Sen ska jag plugga mera natur! Kanske träffa ellen ikväll också.

Myskväll

Är verkligen upplagt för en riktig myskväll! Jag och Olle ska åka till sunne om ett tag och köpa med pizza och kanske godis på bogart eller lite glass (a). Sen blir det let´s dance & såklart one tree hill. Så känns som att kvällen kommer bli riktigt mysig.

Praktiken på konsum idag kändes jättebra, det är kul när det går bra! Olle var gullig och hämtade mig när jag hade slutat.

puss på att det är helg


Dags för mig att sussa

Ska alldeles strax gå upp och lägga mig! Skönt att få lite extra sömn, känner verkligen att jag behöver det. Träningen ikväll kändes okej, det var mycket folk vilket var kul. Men som jag nämnde tidigare var jag extremt trött, så på träningen så gick typ kroppen av sig själv men huvudet hängde inte med alls, om ni förstår vad jag menar ^^

Köpte ansiktsrengöring idag, dom har jättebra på apoteket. Fast min nattcreme som jag brukar ha från nivea fanns inte på la rose, tror den var slut. Olle gjorde mig sällskap nere på torsby, sen följde jag med honom hem en sväng tills pappa hämtade upp mig.

Planer inför helgen:

  • Fredag: Olle sover här,umgås med familjen, käka pizza & se på let´s dance, myskväll helt enkelt
  • Lördag; Umgås med olle på förmiddagen, övningsköra en hel del och försöka plugga lite
  • Lördagkväll: Eventuellt filmkväll med virran, ellen och kanske gullan
  • Söndag: Plugga och övningsköra under förmiddagen
  • Söndageftermiddag: Åka till torsby, bio med olle på kvällen, ska se yes man
  • Söndagkväll: Sover hos bästaste olle

Så jag måste säga den här helgen ser ut att kunna bli riktigt bra (: !



Den här ansiktsrengöringen från apoteket använder jag,
kostar 79:-. Tycker den är superbra, väldigt prisvärd!



 


Kanske blir piggare av en träning

Ska alldeles strax åka till torsby på träning. Är grymt trött, blir förhoppningsvis piggare sen. Kom hem för 10 min sen, somnade i bilen hem. Ikväll blir det sängen tidigt, absolut senast 10 hoppas jag.  Måste kila ska käka lite korv med bröd.


En grymt trött elli

Just nu är det en grymt trött elli som sitter och skriver. Sitter och kollar på top model, fast är paus nu. Har pluggat en hel del på arbetsmiljön, men är hur mycket sidor som helst och provet är imorrn. Har bara mig själv att skylla, kunde faktiskt ha börjat tidigare. Fast jag skjuter alltid upp saker, får helt enkelt läsa mer sen.

Fast går nog ändå och lägger mig hyfsat tidigt!

Inköpslista för imorrn:

ansiktsrengöring
nattcreme till ansiktet


behöver även ett nytt puder, eftersom mitt har krossats. Fast det ska jag köpa hos olles mamma. Sen håller min foundation och mascara på att ta slut också. Är det inte typiskt att allt ska ta slut samtidigt?
Fast får hålla tummarna för att mascaran och foundation räcker ett tag till.

Australias next top model

Australias next top model börjar nu vid fyra, repriserna från americas next top model är väl slut. Måste säga det känns lite b, men helt okej. Men tyra banks är ju typ top model eller vad tycker ni?
Fast top model är ju bra överlag så.'


Tränade 1½ på gymmet med sandra imorse, det gav verkligen. Skriver som sandra att man kände sig som spaghetti i hela kroppen. Bra start på dagen!


Ikväll blir det att plugga arbetsmiljö och säkerhet för hela slanten. Jättemkt sidor att läsa, så jag har att göra. Fast får inte glömma att kolla top model!

Vardagslyx

När vi kollade på handbollen förut lyxade jag och olle till det lite. Åt gammaldagsvanilj glass, banan och hembakade maränger, var underbart gott! Det är något jag kallar vardagslyx!


                      


Vad tycks?

Hann inte riktigt med att uppdatera igår. Var på smyckesparty igår hemma hos farmor, smyckena var verkligen lovely. Var riktigt trevligt,träffade släkt och folk, provade smycken och fikade.
De här smyckena köpte jag:




armband 125:-







halsband 150:-
kedja med små hjärtan som sitter ihop, jättesött!






berlock till halsband 30:-




Men jag tycker också det här är jättefint!




Det här armbandet hör till halsbandet jag köpte.
Samma kedja som på halsbandet. Kostar 75:-
Kanske får köpa det här nästa gång.



Alla smycken är från märket tulpano. Kika in vettja!

Lite ny musik

Har passat på att ladda ner lite ny musik nu när jag är hos olle, för de har mkt snabbade bredband än mitt mobila. Så det blev ett album med nickleback och ett med the killers.

Förut när vi har hos olles mormor och fikade så ringde det på olles mobil, ja och vet ni vem det var haha. Det var pelle på körskolan och han skulle prata med mig. Han hade tydligen provat att ringa både hem och på mobilen men inte fått ngt svar. Vart så snopen när det var till mig, och det var han. Hade svårt för att hålla mig för skratt, men fick iallafall en körlektion imorrn. Så det var väl bra. Hoppas den går bra bara, har inte kört så mkt på sistone!


Vad händer imorrn:

religionslektion
körlektion
äta och prata med farmor
skatteverket i sunne
umgås med olle
smyckesparty hos farmor med superfina smycken
träffa olle & antingen sova hos mig eller han



Så jodå jag har allt att göra imorrn!
Ska bli spännande med smyckepartyt, är lite nya grejer sen mamma hade det.


Tar ett break och ger er ett smarrigt recept

Japp har varit skitduktig och effektiv och gjort grovjobbet i rummet, haha fan vad illa det låter men aja.

Så tar ett break och ger ett smarrigt recept på maränger, dom blir lovely goda bara så ni vet.

3 äggvitor (absolut ingen gula får vara med)
2½ dl socker
1 krm ättikssprit '


Sen ska ni vispa allt så att det blir fast så att man kan vända bunken upp och ner. Och när man kan göra det, ja då är det bara att spritsa ut marängerna på bakpapper. Ugnen ska vara på 100 grader och så ska dom stå cirkus en timma, kan vara lite mindre.

Good luck!




maränger som ja & min kusin emma gjorde förlängesen


Just nu är ni inte avundsjuka på mig

För vet ni vad jag ska göra? Jag ska städa rummet. Och det betyder att det är en hel massa som ska göras. Plocka bort alla julsaker som jag inte tagit bort än ^^, plocka bort alla kläder och saker som ligger utspridda överallt, plocka ur kläder & sånt ur väskor, dammsuga, torka golvet och kanske dammtorka om ja hinner. Haha ja vet ni är avundsjuka!

Olle åkte hem för en stund sen, han skulle till karlstad med några kompisar. Fast jag blir upphämtad här när de är på väg hem, så sover hos olle ikväll.

By the way igår skrev jag ju att jag och olle skulle baka maränger. Och det var verkligen marängsmet all over the place golvet, strumporna, byxorna, tröjan, ansiktet, hela händerna osv. Haha och ni som har bakat maränger vet hur jävla kletig den där smeten är, fast väldigt god. Måste tillägga också att marängerna blev grymt goda,

Saturday

Hej!

Är i torsby nu, stannade kvar igår.  Jättemysig kväll igår med god mat, bra sällskap, semla och let´s dance.  Dock tyckte jag inte att blondinbella skulle åkt ut men,  ja inte så mkt att göra åt.

Idag har vi varit inne i torsby en sväng. Fick ett par jättefina stövlar av min svärmor, fick dom som tack för hjälpen. Hur snällt som helst. Blev jätteglad, var verkligen ett par ellistövlar.

Annars har dagen varit lugn. Jag & olle ska åka hem till mig senare, åker nog hem till handbollen ungefär. Ikväll tänkte vi baka maränger, så blir det maränger, glass & banan, mumma! Blir nog oth ikväll också.

Gårdagens fynd: paket med krokofanter för 1kr

Nu väntar sängen

Nu tror jag minsann sängen väntar på mig, för är riktigt riktigt trött. Hade ju tänkt att skippa träningen ikväll och bara vara hemma och ta det lugnt. Men åkte upp på träningen ändå, övningskörde faktiskt både dit och hem, körde om min första bil idag. Nu efteråt kändes det onödigt att jag åkte till träningen, för var lite med folk. Ingen rolig träning helt enkelt.

Kollade handbollen nu ikväll. Sverige förlorade mot Kroatien, fast det är ju första de förlorar så de går ju vidare ändå.

Vet inte om jag ska hem imorrn efter praktiken än, det är mkt möjligt att jag blir kvar hos olle. Vi ska eventuellt gå och köpa semlor på wiener imorrn, fett och gott!

goodnight/ E.T

Yes man

Fick ett mess av olle nyss: Ska vi se Yes man 1 feb om d passar? ;-) <3
Jag: Wow ja :-D! Vad kul ! ;-)

Så det tror jag kommer bli supernice, har velat se den filmen länge. Och det är väl inte helt fel att sitta i biomörket med pojkvännen, mysigt!



Är den bra?

TIPS

Haha okej nu har jag ett tips igen. Efter handbollen visste inte jag och olle riktigt vad vi skulle hitta på med. Så efter ett tag kom jag på den geniala idéen att vi kunde spela sänka skepp så de gjorde vi. Var hur länge sen som helst ja spela de, hade glömt bort hur man gjorde. Så sänka skepp och glass blev det, riktigt roligt faktiskt, try it (:

Bra start på dagen

Tips till frukosten: Käka gröt, då är man mätt ända fram till lunchen i princip

Jag käkade gröt till frulle idag och så macka då såklart! Skoldagen började med egen träning så jag och sandra var på gymmet 1½ timme. Var skitroligt! Blev ett riktigt bra träningspass också, just nu är jag supersugen på gymkort där. Men ja känns ganska onödigt eftersom det inte är länge kvar tills praktiken och då kommer jag ju inte vara hemma alls mkt. Men till sommaren kanske.

Skoldagen slutade runt halv två. Men tro inte jag slappade då inte. Nepp då satt jag kvar i skolan och läste cirkus 50 sidor i körkortsboken, medans jag väntade på att olle skulle sluta. Fortsatte med layoutuppgiften hemma hos olle och så blev det fika.

Nu är vi hemma hos mig. Blir en slappiskväll, ska se på handbollen.


Aktiv dag

Idag har jag minsann varit aktiv. Både inom träning och skolarbete.

Dagen började med badhuset, simmade 1600m. Känns verkligen i kroppen efter man simmat. Hade även en idrottslektion under dagen, fast den var väl inte speciellt aktiv haha. Spelade pingis och pratade med anna. Sensåe var de ju innebandy nu ikväll.

Tillbringade eftermiddagen hos min gulliga farmor. Fikade, pratade och så pluggade jag en hel del. Fick undan så att arbetsmiljön är typ klar och kommit långt på en layout uppgitft. Sen när jag kom hem mina kära vänner vet ni vad jag gjorde då? Jag pluggade körkortsteori, så nu har jag läst ett kapitel. Var har jag fått all motivation och energi ifrån? Vem vet, men bra känns det.

Så efter idag måste jag säga att jag är stolt över mig själv.





Floorball

Linda hämtar upp mig vilken minut som helst. Ska på innebandyträning!

Har varit duktig idag och gjort lite läxor och så har jag börjat läsa teori, så nu måste jag säga jag är lite stolt över mig själv +poäng till mig ^^

Idrottsgalan

Ser på idrottsgalan nu, hoppas på att anders olsson eller kallur får jerringpriset. Förresten vad grym doder var på handbollen förut, 11 mål lix :D

O <3

Plugg och oth

Min eftermiddag har bestått av pluggande och oth. Är hemma hos olle och sover här ikväll, är väl inte direkt ovanligt (: haha.

Så jag och olle har suttit ihopkrupna i soffan, druckit kaffe & käkat macka och sett på oth. Passade på att plugga undan en del medan jag väntade på att olle skulle sluta skolan också, så det känns riktigt skönt. Ska fortsätta lite sen med arbetsmiljö och säkerhet.

Är ju handboll ikväll också så det tänkte vi kika på och kanske köpa lite glass till, sounds like perfect.

Heja Sverige

Sitter och kollar på handbollen, eller det är halvlek nu. Sverige - Sydkorea, Sverige leder just nu med fyra bollar.
Tycker faktiskt handboll är riktigt kul att kolla på. Olle kom hit förut också, så har fikat här hemma och så. Ikväll så ska vi kolla på oth. Virran kommer väl snart hit och hämtar sina saker också. Nej nu börjar det strax igen.

¨

Kollar ni på handbollen?


Lång lång sovmorgon

Blev en längre sovmorgon än jag tänkt mig idag. Men ja runt halv två steg jag upp iaf, somnade ju ngn gång efter halv fem så är väl inte så konstigt heller. Var en skittrevlig kväll med laget, först hos mirja och sen på idet. Tummen upp för det!


Förresten så vann vi matchen igår med 10-1. Så den segern satt bra, gjorde ett mål också på backhand faktiskt ^^ haha.


Idag känner jag mig ganska så seg och trött men annars mår jag fint. Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda än men virran kommer väl hit och hämtar lite saker sen. Inte omöjligt att olle kommer hit eller, och sen skulle jag faktiskt behöva plugga en del. 




04.02

Blev fest ikväll ändå! Förfest hos Mirja med pizza & prat och en del passoa. Sen idet, som faktiskt var riktigt kul :D. Kom hem strax efter tre så ja nu äre dax för mig att sussa.

Godnatt på er!

Innebandymatch ikväll

Japp ikväll är det dags för årets första innebandymatch. Spelar mot edebäck hemma. Nervositeten kommer nog komma fram under dagen, för vi vill ju faktiskt behålla första platsen i tabellen. Och sunne ligger bara tre poäng bakom såatte.



Så håll tummarna för oss ikväll!

Let´s Dance

Sett på Let´s Dance ikväll, avgörs alldeles strax vem som ska åka ut. Håller på blondinbella jag och så var ju laila bagge grym ikväll.
 


Finally friday

Finally Friday!

Hade praktik idag, som vi brukar ha på fredagar. Så slutade för cirkus en timma sen, så nu sitter jag hemma hos olle. Tog med mig min dator för tänkte försöka lägga in lite musik på den nya mobilen, är supernöjd med den. Var längesen jag hade en nokia så tar nog ett tag att vänja sig med alla funktioner och sånt men. Är barnsligt rädd om den känns det som, förvarat den i en strumpa idag haha, ska snart köpa en riktig mobilstrumpa.

Ikväll är det Let´s dance, någon mer som ska se ? (:

HAPPYFACE

Vet ni vet ni? Fick min mobil idag, happyface. Så den ligger och laddar nu, den var skitsnygg.
Och vet ni en sak till? Innebandyträningen idag var grymt rolig, massor med övningar & bra spel = nice

Olle skjutsade mig, syrran, virran och linda hem från träningen. Så nu är han här hemma, mysigt. Ska alldeles alldeles strax äta äppelpaj, ni vet det är bra att äta sent på kvällen haha (;


Dagens bästa: nya mobilen
Dagens sämsta: jobbig dag i skolan
Dagens mysigaste: OTH  med olle
Dagens humör: Trött men glad
Dagens träning: Innebandyträning                      


Alldeles för lång skoldag

Skoldagen kändes mkt längre idag än vanligt. Mkt pågrund av all dötid som blir. Provet kändes helt okej, så det var väl skönt.

Sitter hemma hos olle nu, har nyss checkat ett avsnitt one tree hill. Ska strax dricka te och sätta på ett avsnitt till.  Stannar här tills träningen sen.

Tips på bra låtar ? :) 

Fick lägenhet idag

Lägenhet är fixad till praktiken nu! Blir en trea i karlstad, som jag, virran och anna ska dela på. Tror det kommer bli supernice. Känns skönt att slippa tänka på att leta lägenhet nu :D

Måste fortsätta plugga strax, känns som jag har en del att göra.

Godnatt på er!


NY MOBIL

Köpt en ny mobil, så den kommer väl om några dagar. Längtar, hoppas den är bra :)!




Vad tycks?




 


17.44

Började dagen med att gymma en timme med sandra och veronica. Gick riktigt bra, vad både kul och givande. Måste säga jag fick mersmak. Hade inte nästa lektion förren 11.35 då Linda var i klassen och föreläste om kroppspråk och kommunikation, Linda var superduktig och föreläsningen var intressant, tänk hur mkt vi använder oss av kroppsspråk egentligen? Fick göra olika övningar, t ex man skulle vara två st och sitta mittemot varandra och så skulle den ena prata och den andra personen skulle inte ha ögonkontakt med den som pratade, utan hela tiden hålla blicken på annat. Alltså vad olustig man känner sig när man sitter och pratar med ngn som sitter och kollar på allt annat än en själv när man pratar.

Sista timmen var religion, hade förberett för trodde vi skulle ha våran redovisning idag. Men så visade det sig att vi inte skulle börja med dem förrän nästa vecka, ska ha redovisningarna i grupper och jag ska ha min om två veckor. Så kändes ganska onödigt att jag satt sent igårkväll och läste. Så eftersom vi var klara med vårat arbete fick vi sluta. Så jag slutade väl runt 10 över ett.

Pluggade lite inköp och varuhantering och satt och pratade med virran och ellen. Olle slutade vid tre så följde med honom hem och drack kaffe då. Är hemma nu, åkte med pappa hem. Måste väl börja plugga på prov snart, det är imorrn så skulle väl ha börjat tidigare. Dålig planering av mig, men inte så mkt jag kan göra åt nu.

dunk dunk

..Lät det i olles bil förut. Han hämta upp för han hade fixat med ljudet i bilen. Så nu börjar de likna ngt, han såg väldigt nöjd ut iaf. Basar och slutsteg & ja vet inte allt va det e (:

Dagens motion:

Promenix 1h på morgonen
Gympalektion, jobbigaste på länge ^^
Ska snart på innebandyträning,ut & springa först & sen drygt en timme i hallen

okej vet ni, jag kommer vara ngt trött sen när jag kommer hem. fast då äre bara & ladda batterierna och plugga på religionsredovisning och kanske ett handelsprov. haha känns inte så lockande just nu men ^^


Bästa Tv-serien

Alltså one tree hill är lätt den bästa tv-serien. Började kolla i höstas på säsong 1 fick säsong 2 i julklapp av olle. Fast den har vi bara ett endaste avsnitt kvar av. Köpte säsong 3 i sthlm tsm. Måste säga det är grymt kul när olle också gillar de, så man kan följa tsm (: 
                             




Bilder från google


Vilken är din favoritserie?

Sorry för dålig uppdatering

Okej, har varit hur dåligt som helst med uppdateringar på sistone. Bloggtorka och så ja har jag haft mkt att göra. Men promise, ska bättra mig. Hade inte riktigt tid att blogga i sthlm, sen har jag varit i torsby sen i fredags, så kom hem imorse.

Men iaf så har det varit två mysiga dagar i torsby hos olle. Har gjort ganska mkt, hunnit med en hel del faktiskt. Och på kvällarna har vi möljt med en massa one tree hill avsnitt.

Och vet ni vad som händer i eftermiddag?

- Jo då ska jag virran & anna ner till karlstad och kolla på boende till praktiken. Så är lite nyfiken på hur det ser ut, ibland kan det ju se annorlunda ut i verkligheten än på bilder.

Stockholm var bäst!

Kom hem från sthlm igår. Det var verkligen bäst, bäst och ännu mera bäst. Haft det hur bra som helst, jättemysigt att jag och olle hade lägenheten. Söndagen åkte vi in till stan, var och kikade runt i lite butiker och bara strosade runt. Hittade DE perfekta jeansen på topshop också, alla jeans brukar vara toklånga åt mig. Men de här hade 30 i längd, perfekt. Köpte mig en kofta på H&M också. På kvällen lagade vi till mat och kollade på one tree hill och filmen twilight. Filmen var faktiskt riktigt riktigt bra.

Måndagen åkte vi in till stan runt 11. Gick runt och kikade en del, de hade sjukt snygga t-shirtar på salt for men, som olle kikade på fast dom var sjukt dyra också så atte. Hade riktigt snygga t-shirtar till tjejer också, men ja vi nöjde oss med att kika. Var inne till samma hårsalong som förra gången och köpte bed head produkter en till mig och en till syrran. Blev en god pizza på ett ställe på drottninggatan. Efter vi käkat mötte vi upp min moster monika för en fika. Så det blev latte, chokladboll & massa prat. Olle åkte iväg några timmar till en stridsflygsimulator, som han fick i present när han fyllde år. Så han landade tydligen i torsby, det var en riktigt cockpit (tror det heter så) och allt, verkade skithäftigt.
Under tiden shoppade jag med min moster, var supertrevligt. Fyndade toppar på bikbok och så blev det även två toppar på H&M. Tiden gick jättefort, åkte hem vid halv sex typ. Var hemma runt en timme sen åkte jag och olle till hans syster och käkade. Och kollade på en film som gick på tv:n, typ 13 snart 30 eller ngt hette den. Var bra iaf! Kom hem ganska sent, men kikade ändå på lite one tree hill, det är ju så bra (a).

Tisdag gick vi upp lite tidigare än de andra dagarna för skulla åka ut till skärholmen till media markt. På eftermiddagen mötte vi upp kicki och claes för en fika på vetekatten. Kikade runt på stan lite med olle och kicki sen. Jag & olle köpte one tree hill säsong tre tillsammans, fyndade ett par björn borg trosor också. Käkade på max innan vi åkte tillbaka. Kvällen spenderades framför one tree hill, håller på och kollar på säsong två.

Onsdag åkte vi hem. Så var hemma igen runt halv sju. Resan blev lång, men den gick fort.

Den här resan var verkligen perfekt, helt underbart. Det kan ju inte bli annat när man åker med olle (:


Framme i sthlm

Sitter i sthlm nu. Kom fram igår runt femtiden, fast åkte direkt till olles syster kicki och hennes pojkvän claes. Där blev det jättegod mat, en massa goda drinkar och så spelade vi ett superroligt spel "upp till bevis". Gick till en bar och tog en öl sen också, hade tänkt & inviga legget men behövde aldrig visa det ^^ haha. Kom hem strax efter tolv ngn gång, efter en jättetrevlig kväll. Så blev ganska sent innan vi somnade, käkade lite varma koppen och baguette innan vi gick och la oss.

Idag blev det en längre sovmorgon än vi tänkt oss. Men ska alldeles alldeles strax åka in till stan. Ska ringa moster också, så kanske träffar henne idag eller imorrn. Ska även kika lite efter en mobil idag och såklart kläder!

Dags att packa inför stockholmsresan

Ja det kanske är dags att börja packa strax. Åker ju imorrn så det känns som det är på tiden. Ska bli så himla skönt att komma iväg ett tag, bara jag & olle, dundermysigt. Har varit och fixat lite grejer idag in för resan. Handlat lite mat som ska med, baguetter och cola till bussresan och så självklart godis. Har även köpt två tidningar att ha med mig  (: 
Den här gången ska även min dator få bli med till sthlm, kan vara ganska praktiskt. Ifall man vill boka biobiljetter & sånt.
Olle har laddat ner några filmer som vi ska lägga in på datan imorrn också twilight, madagaskar 2 och ngn mer.

Åker ganska tidigt hemifrån imorrn, typ halv tio. Ska väl käka i karlstad innan vi åker med mam, pap och syrran.
Sen väntar en 4½ h lång bussresa. Längtar som en tok till imorrn!



Nyår

Har inte berättat om vad jag gjorde på nyår än så får ta och göra det nu. Åkte upp till torsby strax efter fem. Åt en jättejättegod trerättersmiddag hos olles mamma. Var verkligen hur gott som helst (: ! Efter nio ngn gång åkte jag och olle till hans pappa. Drog till alstigen en sväng och kikade, men stannade inte kvar där länge alls. Blev hämtade med en gång typ. Så tolvslaget firade jag och olle & hans pappa på balkongen. Lätt bästa stället vid tolvslaget! Såg hur mkt raketer som helst, och betalade inte en krona (: , skålade i gott mousserat vin. Blev en lugn men riktigt bra kväll, är supernöjd (:
Så igår var det riktigt skönt att gå upp, mådde prima. Blev några glas vin på kvällen bara och lite passoa så var inte det minsta bakfull.


Hoppas ni också hade en bra nyårskväll :) !


Tjena 2009

Tjena 2009!

Får uppdatera senare vad jag gjorde på nyår. Hinner inte riktigt nu.
Ska alldeles strax åka ner till sunne och fixa lite ärenden. Sen vid ettiden blir det torsby, mamma ska på ansiktsbehandlingen hon fick av mig och syrran i julklapp. Så då ska jag och olle passa på att handla lite som vi ska ha med imorrn till sthlm. Veckorevyn är ett måste!
 


RSS 2.0