Ny adress

Numera finns jag HÄR!

Denna funderar vi på!

Denna soffan från Mio funderar vi på att köpa, var och kikade på den igår. Tror den skulle bli jättefin i vardagsrummet! I och med att vi valt neutrala tapeter så är det lätt att matcha möbler.

11 mars 2012

Godmiddag!

Denna dagen kommer bestå av mycket plugg. Har några intensiva veckor framför mig nu, men det är bara att kämpa på så fixar det sig. Idag tänkte jag skriva en recension på en bok om friskare arbetsplatser, lösa mina frågor på duggan i kalkylering och försöka hitta en vetenskaplig artikel till litteraturstudien.

10 mars 2012

Ciao!

Startade lördagen med en lång lång sovmorgon, men inte så konstigt med tanke på att vi var ute igår. Vaknade till liv vid halv ett, inte ofta jag sover så länge! Har varit & kollat möbler på mio idag. Så nu har vi förhoppningsvis hittat en soffa vi ska köpa, en stor med divan. Tummen upp för det! Har hittat hur mycket andra möbler som helst också, men en sak i taget ;)
Ikväll ska vi såklart kolla på melodifestivalen, måste ju ringa & rösta på Top Cats!
/Elli

9 mars 2012

Hej!
Har hänt en del sen sist. Har börjat plugga & är bosatt i göteborg sen ungefär ett halvår tillbaka. Trivs verkligen som student, det här livet passar mig. Älskar att man får planera & lägga upp dagarna själv. Sen ska jag inte sticka under stol med att det kan jäkligt tufft ibland också. Men jag är verkligen glad att jag började plugga!
Vi flyttar snart till en annan lägenhet, just nu håller den på att renoveras för fullt. Var och kikade i den idag, och det händer verkligen grejer. Tror det kommer bli hur bra som helst, lycka! Så snart blir det flytt för oss, längtar!
/Elli

RSS 2.0