Gott nytt år

Passar på att önska alla Gott Nytt År (:

Jaha sista dagen på det här året idag då, bra eller dåligt? Jag  vet inte men alltid skönt att gå in på ett nytt år. Känns alltid som en ny start. Fast måste säga att 2008 har varit ett bra år, ett riktigt bra år. Hoppas på att 2009 blir minst lika bra, kommer ju hända rätt mkt. Praktik, studenten och efter studenten ska man skaffa jobb. Och veta vad man vill göra? Jag har ingen aning om vad jag vill göra. Men jag ska väl läsa vidare, fast inte först. Först vill jag nog tjäna ihop lite pengar och få lite erfarenhet.

Nu måste jag käka lite frukost, tog mig en sovmorgon idag  ^^

Vart kom den energin ifrån?

Vet inte riktigt varifrån jag fick min energi men. Har iallafall städat mitt rum, dammsugit, torkat golvet, dammsugit soffan osv. Riktigt skönt & ha det gjort iaf. För har en känsla av att veckan kommer gå fort.

Ska äta mat lite snabbt nu. Sen vid sju hämtar linda upp mig och syrran, blir innebandyträning ikväll. Ja som sagt, varifrån kom energin? För ngn timma sen var jag hur slö som helst ^^

Biljetterna beställda

Beställde biljetterna till sthlm igår kväll. Finally, längtar som en tok. På lördag åker vi och kommer hem på onsdag, härligt! Måste ringa pelle och ställa in min körlektion och så måste jag ringa min innebandytränare och berätta att jag inte kan vara med på matchen. Får inte glömma bort!

Olle åkte hem för cirkus sådär en timma sen. Varit en slappisdag, sovmorgon och frulle framför tv:n. Spelat coronne och sett på lejonkungen tre "hakuna matata".


Söndag-måndag

Var ju en sväng till karlstad igår. Trevlig dag med hela familjen (:! Åt jättegod nachos på "bakfickan". Utnyttjade mitt presentkort på ikea också.

Det här fick jag med mig hem:

* Jättesnygg scarf
* Svart tunika
* Blått smalt skärp

Från ikea:

* Snygg tavla med eiffeltornet
* Nytt bäddset till sängen (var tvungen, det var grönt och skitsnyggt (: )


Åkte till olle igår kväll när vi kom hem. Jag och olle kikade på några avsnitt av one tree hill, fick boxen av honom i julklapp(: . Den serien är sjukt bra alltså! Åt massor med choklad också.


Idag har vi fixat lite ärenden inne i torsby. Fikat med te och after eight hemma hos hans mamma. Sen kom pappa och hämtade oss vid halv fyra typ. Jag har röjt undan lite i mitt rum sen vi kom hit, såg ut som ett bombnedslag ^^. Olle har varit jättegullig och hjälpt mig att fixa iordning med tavlan.

Nu ska vi strax krypa ner under täcket och se på one tree hill, och äta lite glass förståss! Just ja, ska beställa biljetterna till sthlm nu också, blir borta lördag-onsdag :D.

Godmorgon på er!

Fast jag har redan varit vaken ett tag. Gick upp vid cirkus nio. Moster och ricky har nyss varit inne och käkat frukost och sagt hejdå. Så om en stund ska vi till karlstad, syrran, mam, pap & jag. Måste hålla hårt i plånboken då, vill inte slösa massa pengar om jag ska till sthlm.

Tror att john blund har hälsat på hos mig

Blev akut trött, ögonen går typ ihop. Så ja, ska väl strax sova. Moster och ricky åker imorrn, så de är här inne nu. Blir en sväng till karlstad imorrn med, fast ska väl inte direkt handla ngt, kanske ngt till nyår. Förövrigt vet jag inte ens vad jag ska hitta på med då, har inte lust med branäs iaf. Måste spara mina pengar lite, för har lite planer framöver. Jag & olle har nämligen pratat på att dra till sthlm nästa vecka några dar, längtar redan! Det är så himla mysigt att åka tsm, promenader i stan, fika på mysiga caféer, shoppa och bara allmänt må underbart gott. Får se om vi tar bil eller buss ner!


Nu har jag något att se fram emot, längtar som en tok!


En titt på mellandagsrean

Blev en tripp till karlstad idag på mellandagsrean med olle & hans famillj. Var inte planerat att jag och olle skulle med, men spontant är kul! Var mkt folk och långa köer, så kände mig inte så pepp på att trängas med massa folk. Men så är det ju alltid på rean så atte!

En brun fin väska från h&m fick följa med mig hem, trosor, örhängen och en mascara. Så jag är nöjd! Letade efter jeans, men är så svårt eftersom jag är kort, är på jakt efter de perfekta jeansen (om de nu finns?^^).


mys

Körningen gick bra i sunne! Nu sitter jag här hemma i en jättegosig stickad tröja och äter choklad. Kikar lite smått på the hills. Ska snart käka middag med familjen, blir julmat igen. Men ffs man käkar de ju bara en gång om året, så ska bli gott.


får väl ta och berätta om juldagen också

Ja mina uppdateringar har väl varit lite dåliga nu. Men kan säga de varit fullt upp, men det är bara kul. Sen är de väl tråkigt & sitta vid datan när de e jul också så.

Igår vad det julmiddag hos farmor med hela släkten från pappas sida. Så vi blev bjudna på jättegod julmat, älskar farmors omelett & champinjonstuvning. Gottigt fika med hallongrottor (just löve them), dumlekakor osv.
Vid femtiden när vi åkte från farmor åkte vi hem och hämtade blomma och paket till morfar, för han fyllde år. Så då åkte vi direkt till han på mera fika, anna-gärd hade bakat en hel massa. Där var även min moster Monika och Ricky, de åkte från sthlm igår. Så de bor här hemma i lillstugan nu. Så igårkväll när vi kom hem från morfar, så kom olle. Sen blev det mera julmat, coronnespelande, julklappsöppning, en jäkla massa skratt och så kollade vi slutet på pirates of the caribbean.

Tummen upp för dagen igår!

Tog oss sovmorgon imorse, blev en chillförmiddag. Inte helt fel!
Olle åkte för ngn timma sen. Jag, pappa och syrran ska strax till sunne. Ska passa på att övningsköra, (gjorde förresten det hela dagen igår också), så det tar sig.

Ikväll så kanske det blir torsby? Inte omöjligt!

Bästa julafton!

Julafton var jättemysig. Var i torsby på förmiddagen hos farmor, gav/öppnade julklappar och fikade. Lämnade julklappar till olle & hans familj sen & önskade god jul. När vi kom hem kom kusinen och hans familj och fikade och kikade på kalle. Sen blev det julmiddag med familjen och morfar, och efter det blev det dags för att öppna alla julklappar. Är verkligen jättenöjd med alla julklappar! Bästa julklapparna ever!


Thank U (:!

GOD JUL!

GOD JUL!





Ha en kanondag nu allihopa (:

Ser ut som det blir en grön jul i år

Tråkigt med en grön jul iår. Men ja, inte så mkt att göra åt.Man kan ju alltid hålla tummarna för att det blir lite snö. Julstämningen har iallafall infunnit sig hos mig. Granen är klädd här hemma och de ligger paket under, och mer blir det. Kylen är fullproppad med julmat, julpynt i hela huset. 

Olle åkte hem för en timma sen typ. Gick upp ganska tidigt imorse. Så åt frukost samtidigt som vi kikade på toon disney, mysig start på dagen. 

Senare blir det sunne med pappa och syrran, kanske mamma. Köpa julklappar till kissemissarna och så lite annat som ska fixas. Kanske ska övningsköra? Känns som det kommer vara packat med folk inne i sunne men ^^

Min dag

Min söndag:

- Vaknade hos Olle, var där under förmiddan.
- Övningskört en massa i torsby
- Kollat på innebandymatch
- Packat in massa julklappar
- Julstädat mitt rum
- Julpyntat rummet
- Klätt granen
- Börjat lagt paket under granen

Mysig dag :) 

Imorrn måndag:  

- Åka till sunne tidigt vid nio med mamma & syrran
- Där ska vi julhandla och fixa lite julklappar & sånt
- Hem, käka & slå in julklappar
- Körlektion i torsby
- Åka till karlstad med familjen & olle och handla julklappar
- Komma hem sent & så sova bredvid älskling

Bäst & sova nu för imorrn är det full rulle hela dagen.

Godnatt på er!


Lugn lördagförmiddag

Jag & Olle tog oss en sovmorgon idag. Första dagen på jullovet ffs! Hade tänkt låna en bil & åka till sunne, men blir lite för bråttom för de nu. Ska ta en dusch & göra mig iordning nu. Blir torsby & match om några timmar!

/ELLi

JULLOV!

Nu är det äntligen jullov :D!


Nästan jullov

Nu är det nästan nästan jullov. Kan nästan säga att det är det, för imorrn har vi bara julmys med klassen. Så då blir det kladdkaka, skumtomtar, julmust etc. Ska även prata om hur praktiken gått hittills.

Kom hem för snart en timma sen, hade tänkt att gå och lägga mig en stund. Men blir alltid så trött när jag sover på dagen, och så tappar jag typ alltid matlusten, why?!

Det blir innebandyträning ikväll, känns som ett måste nu när det är en viktig match på lördag. Fast måste verkligen skynda oss hem sen, är ju bonde ffs, när de åker utomlands.


/ELLi

1 vecka kvar

Bara en vecka kvar till julafton idag. Mysigt med jul ju, ska julstäda mitt rum till helgen.

Haft jättemkt med projektarbetet den senaste tiden, har varit kvar till fyra hela veckan. Har jobbat massor med timmar, men idag skickade vi äntligen in beställningarna.

Olle är här nu, bondefinal ikväll & så har vi laddat upp med glass. Kanske kika lite på eva och adam också (:

Tappade bort min mobil igår, fast som tur är så var det en som tagit reda på den. Så får den väl ikväll eller imorrn.


Var grötbandy igår by the way. Dam - och herrlaget spelade med mixade lag. Sen slaggade jag hos olle :)


Trött elli

Är supertrött nu efter helgen. Har inte hunnit med datan ngnting sen i fredags typ.

Lördag var ju fullspäckad som sagt, by the way så vann vi matchen i degerfors med 16-2. Sen väntade det ju ett åttatimmars pass i garderoben på julbordet. Någon mer än jag som tycker det är pinsamt att se vuxna fulla? När de klänger på varandra, vinglar runt, pratar massa strunt och ja är allmänt fulla. Men blev över 2000 kr i dricksburken till laget insamlat, och det tackar vi för! Så ja när klockan var ungefär halv tre på natten klampade jag in hos olle. Var lite smått pömsig då!

Dagen efter blev det fika på wiener med olle & hans familj. Kicki och claes var hemma också. Skulle kika i lite butiker men de var ju banne mig nästan ingenting öppet, (?)!  Men iaf blev det god mat och fika hemma hos olles mamma. Vid sex typ så åkte vi till sunne, där olle fick låna sin pappas bil. Så var hemma här runt åtta. Då blev de mera mat & fika, haha vad tjock jag känner mig efter den här helgen.

Donken, julbord, massa fika & godis (Y)  men ffs det är ju gott ^^


Fullspäckad men riktigt nice vecka

Har blivit lite dåligt med uppdateringar i bloggen de senaste dagarna, men de är för jag verkligen verkligen haft full upp. Hänt mkt kul!

Fick bästaste presenterna när jag fyllde år, tack alla! Kunde inte bli bättre :)!

Är så himla glad för olles skull, att han äntligen fick ta körkortet. Som han väntat på det :)

Idag har jag haft sista praktikdagen innan jullovet. Hämtade min innebandyklubba och mina inomhusskor hos olle.
Vid halv sju kom det släkt och firade mig, Så de sista har jämt åkt nu. Riktigt nice kväll :)

Min morgondag är fullspäckad den också. Vid kvart över nio går bussen till innebandymatchen, som är i degerfors. Låångt bort ><. Sen kommer vi typ komma hem efter 5 ngn gång och ja efter klockan sex ska laget stå i garderoben på julbordet i torsby, Så ska gå av hos virran och fixa till oss snabbt. Sen så ska vi stå där till typ 1-2 på natten.

Grattis baby till körkortet!

Grattis till körkortet baby!

Så himla glad för din skull. Åkt lite i torsby idag, Sen tog vi en tur till sunne förut och köpte pizza :).


NU ÄR JAG 18, FINALLY :D!

Nu är jag 18, finally finally :)!

Käka tårta strax, mums. Virran, farmor och morfar kommer sen.

Ikväll blir det torsby för min del, för olle fyller ju också idag :) .

som ni ser är det späckat för mig nu, så ja vi hörs :)


9 december

Okej nu är det inte länge kvar till 10:e. 18 år då, olle också. finally :)

idag: skola, simining, projektarbete, fikat med olle, sunne, pluggat, osv.

natti

Chokladabstinens/Glassabstinens

Chokladabstinens! Om jag har tur kanske min lilla mamma kan köpa med lite hem från torsby. Tror jag fått en släng glassabstinens också. Jobbigt jobbigt sockersug ><


      

MUMS!





   

Cheap monday

Har bara dubbeltimma i religion på måndagar, och den lektionen ligger direkt på morgonen. Så jag slutade alltså halv elva, men tro inte jag kom hem då. Vet ni när jag kom hem? - Jo vid 10 i fyra!

Varför?

Jobbade med projektarbete i typ 4 timmar. Försäljning och varit och satt upp massa lappar runt om i skolan. Sen hade vi lite ärenden att fixa, sen fick jag skjuts av virran hem.


Mysigaste filmboxen

Den lätt mysigaste filmboxen just nu lär ju vara Eva och Adam! Köpte den av min kusse när han sålde jultidningar, är båda säsongerna och filmen. Här snackar vi nostalgi! Jag och olle ska alldeles strax krypa ner under täcket och kika, mysigt.



7 december, vet ni vad det betyder?

Ja 7 december idag då, OCH det betyder att det är tre, ynka tre dagar till jag blir 18. Och för er som inte visste så fyller olle också 18 då, det är lite skumt att vi fyller på samma dag ^^, vad är oddsen liksom? haha

Är fortfarande hemma hos olle iaf, tänkte gå upp tidigt idag men ja, jag kan ju säga att det inte riktigt blev så. 
Ska väl åka hem till mig sen, olle joinar också. Funderar på om jag skulle ta & packa in en del julklappisar då, har en hel massa som ska göras de.


Ne kanske ska ta & ladda ner ngn film nu, förslag?
Är grymt sugen på madagaskar 2 haha :)

Narnia

Har suttit och kollat på narnia ikväll. Har faktiskt aldrig sett hela den förut. Varför får man alltid en klump i magen när det händer ngt sorgligt i filmer? 

Käkade te och mackor förut, mysigt!



Fixat julklappar

Åkte till karlstad med familjen imorse. Så har handlat massa julklappar och även födelsedagspresent till olle. Så nu är allt klart till pappa, nästan till mamma är bara en liten sak som ska köpas, julklappar och födelsedagspresenter till olle, fixat en till farmor och sen har jag köpt till morfar innan.

Är väl en del kvar, men har fixat mkt och de känns riktigt nice. Kanske slipper stressen några dagar innan i år ? hope so :)

Och ja blev väl en skjorta/klänning till mig idag också, går ju inte att åka till karlstad utan att handla själv, eller nästan inte iaf:p . 

Förresten, våran tv gick sönder för ett tag sen. Så idag köpte mamma & pappa en ny stor plattv, 37 tum gött :)


Ne nu måste jag packa för ska åka upp till olle och busa ikväll (a) har som uppdrag att köpa med chips!


Do you remember barbie?

Har ni varit inne och kikat på barbiedockorna som flera kända svenska kvinnor gjort? De gjorde jag förut, var lite roligt att se faktiskt. Flashbacks typ, jag menar hur mkt lekte inte jag med barbie när jag var liten då. Hade typ hur mkt saker som helst. Blondinbella, Carolina Gynning, Sandra Dahlberg, Marie Serneholdt och massa fler som designat. Sen kan man buda på dockorna & så går alla pengar till Barncancerfonden. Kul grej som gör nytta och går till ett bra ändamål :)

Gå in och kika vettja http://www.tradera.com/promo/soukbarbie/





Den som Carolina Gynning designat

finally weekend

Ikväll måste jag ringa Maria. Har nog en hel del att snacka om skulle jag tro, as always! Hon är bra den tjejen, synd bara att vi ses så sällan.



Jag och Maria

Nu är jag vrång

Nu är jag irriterad. är på dåligt humor.

är hos  olle, så det gör saken bättre. ska inte de låta gå ut över honom.
because he is the best!

kanske måste tröstäta lite glass, pussa på olle och se på eva och adam. jo de tror jag minsann jag måste!


Snacka om fullspäckad dag

Okej dagen började med brandövning som höll på hela förmiddagen. Lunchen ägnades åt projektarbetet (att sälja studentmössor), dubbeltimma i natur och då fick vi även reda på proven vi gjorde för ngn vecka sen, fick mvg gissa om jag är nöjd nu eller vad. Iaf så vid tre hade vi avslutning med christel på svenskan med lussebullar, brownies, julmust & kaffe.

Efter fyra när man i normala fall aldrig är kvar i skolan var vi kvar och fixa lite med prjektarbetet. så pappa hämta mig och virran efter halv fem. Nu har jag nyss kommit hem, och ja. Jag ska iväg om mindre än en timma igen på innebandyträning och sen efter det slaggar jag hos olle. Japp fullspäckad dag var det ja!


Nu måste jag hinna käka, packa väskan och leta träningskläder innan kl 5!

Bonde söker fru

Ser på bonde nu.

Olle är snygg.





vi säger så hej!

1 vecka kvar

Idag är det endast 7 ynka dagar kvar till 18-årsdagen. hoppas dom går fort!
vet inte ens vad jag önskar mig, men pengar går alltid åt :)


olle och jag har nyss käkat, mölj kan ja säga de var. : inte nej! aah det är ingen som förstår de där men än jag olle & pappa ^^ haha.

missan den största kissen vi har kom in förut, och ni vet det är ju ganska ganska mkt snö ute. och hon har ganska ganska så mkt päls och ja ni skulle sett hennes mage. hela den var för full av massa snöbollar typ. kan säga de vart blött inne =P


Nu måste jag ..

sova. helt klart! kom hem från träningen för 10 min sen. bra träning faktiskt, huvudvärken gav sig också. har kommit massa massa snö ute nu, så fick åka jättesakta hem. men de e bara mysigt nu när de äntligen snöar!

ska hoppa in i duschen nu typ, sen ringa älskling & sova. tror jag skippar & käka ikväll för blir så sent, åt ju innan ja åkte så. 

goodnight

Hard day

Dagen började bra imorse, hade packat väskan kvällen innan med alla träningsgrejer & sånt. så imorse blev de en god & mättande frukost med tomtegröt, macka och juice.

Simning stod på schemat för dagens egen träning så simmade 1000m på förmiddagen, en naturlektion med värderingsövningar och sen en idrottslektion med styrka. och ja jag kan säga att den idrottslektionen var den jobbigaste på länge. armarna darrade och kändes som spaghetti efter och benen och magen var helt trötta. perfekt alltså!

och ja vad står på schemat för ikväll?
- jo mer träning,  ska åka iväg på innebandy träning sen runt halv åtta - åtta. tänkte kolla lite på damjuniorerna innan när de spelar match .

gissar på att jag kommer stupa i säng när jag kommer hem. är trött redan nu så atte!


har varit duktig och öppnat teoriböckerna idag också, fast det var jobbigt att läsa med sprängande huvudvärk så tog en paus!


ONT

Vet ni vad jag gjorde nyss? Jag skulle gå och kolla om ena kissen ville in, så skulle till altandörren. Och på vägen har vi en gammal kökssoffa (i trä bör tilläggas). Aah iallfall så kom jag småspringande och råka smälla i lilltån i soffan och damn vad ont det gjorde. Visste inte vart jag skulle ta vägen, gör ju så fruktansvärt ont ^^ klantigt! Det är ju inte direkt första gången jag drar i tårna så heller, men göra lika förbaskat ont varje gång!

Klantiga Elli!

Inte-göra-något-alls-kväll

Nu är jag hemma igen. Inget inplanerat för ikväll och det är rätt skönt, brukar alltid bli rastlös annars men ikväll känns de härligt.

Dagens bästa: Olle
Dagens sämsta: Att de inte hade chokladkalendrar i stöpaaffärn
Dagens längtan: 18års dagen


By the way vet ni vad jag kompå att jag glömt, jag skulle sett på reprisen av julkalenderna vid sex :| åh suck!


Jag ser det snöar

Snöar ute nu ju, äntligen! Passar ju perfekt också eftersom det är första december idag.

Är fortfarande i torsby, har spelat lite monopol under förmiddagen och kikat på tv. Ska vara kvar tills pappa åker hem sen. Har varit några riktigt mysiga dagar nu med älsklingen! Helt wonderful.

Ett stort fett plus till att vi var lediga från skolan idag också, går bara tre dagar där den här veckan för har ju praktiken på fredag!

Hörs senare!


RSS 2.0