Mys med skyltsöndag och julklappsköp

Blev några julklappar inköpta idag. Har fått lite mer ideér om vad jag ska köpa också. Alltid hög mysfaktor när det är skyltsöndag, spec när det mörknar och alla ljus och ljusslingor lyser.

Jag och olle åkte upp till torsby förut. han sitter och pluggar teori nu. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. kanske spela lite wii, vill ha högre skills i tennis :) haha. bowling & tennis är bäst!


Första advent

Första advent idag då, tiden går sjukt snabbt just nu.
hinner inte riktigt med i svängarna. 
grymt mysigt med första advent iaf.
ska väl tända ett ljus i adventsljusstaken sen och käka lite lussebullar kanske (a)



Skyltsöndag idag,så då bär det av till sunne, ska se om jag hittar några julklappar!

måste kila och göra mig iordning nu så jag är klar sen!

take care, pyss  

mjöl all over the place

Bakat lussebullar i eftermiddag, äntligen! Det hela slutade med att både jag och olle hade massa figeravtryck av mjöl i ansiktet, mjöl all over the place. Gjorde en lussesnigel, tyckte de flesta av mina bullar såg ut som snigelskal. Men jag kan säga, dom blev goda :)!




dock inte våra lussebullar på bilden!





Ikväll vill jag se på sunes jul!

Dundergott

Kom nyss hem från sunne, övningskörde hela tiden. Jora jag råkade väl göra en burnout ^^. Aja handlat en del så de blir mysmat ikväll och sen har jag handlat ngt väldigt väldigt gott och julit. En chokladtomte :D har redan börjat äit opp han, just nu är han huvudlös!



Haha är inte den bästa webcamen i min dator direkt men ja :P


Just löve choklad!

11 dagar kvar

Gick inte upp förrän kvart i tio idag, hade tänkt gå upp vid nio, men de va skönt & sova. Blev 10-11 timmars sömn inatt! Jora vet ni, jag har faktiskt varit jättedukig och städat mitt rum, plockat undan alla saker och dammsugit. Måste hoppa in i duschen strax för olle är på väg ner och sen ska vi dra till sunne. Ska övningsköra lite ^^.

Tänkte slutföra städningen senare i eftermiddag & torka golvet. Sätta i lite nya doftljus & så. Och kanske kanske städa min hylla med bodylotions, smink, parfymer, etc & alla andra skönhetsprylar.Får se hur jag orkar, är inte prio ett lix.

Senare idag ska vi baka ngt gott, tell you later ;)


chinese food & slötittande på idol

Ja de låter väl som en perfekt och slapp fredag. Så himla skönt & inte göra någonting. Ska lägga mig och sova tidigt ikväll. Förresten måste jag bekänna att jag egentligen skulle adventsstädat mitt rum idag, lovat mig själv det hela veckan. Men ja städa på en fredagkväll liksom, nja (a). Så imorrn förmiddag ska jag ta tag i de och köra lite med snabeldraken och torka golvet, booring! Olle skulle komma ganska tidigt också, så japp imorrn blir de inte till att sova till elva inte.


Förresten gjorde jag ju min första praktikdag idag, och det kändes bra. Alltid skönt att ha första dagen gjord. Så jag är nöjd! Efteråt gick jag till farmor, hon julpyntade som bara den, mysigt :)! Mam, pap och olle kom sen så fikade vi med lussebullar & bullar. Ja och sen hade mamma & pappa bestämt att vi skulle köpa med oss chinese food hem, och ja de tackar man inte nej till, nam nam :).

Nej får sluta här, är megakissnödig ^^

I'am hungry!

Nu är jag hungrig som en björn! Blir nästan alltid hungrig när jag tränat. Var på innebandyträning förut, helt okej träning. Svetten rann, men de e så de ska va.

Är lite nervös för imorrn, den första praktiken börjar imorrn. Den korta alltså som vi har en dag i veckan! Valde att fråga på coop konsum i torsby, så jag hoppas de blir bra. Är ju alltid nervöst när man ska träffa nytt folk & så. Inte länge kvar till åhléns och den långa praktiken heller.

Vet ni jag har börjat en nedräkning till min 18-årsdag, idag är det 1 vecka och 6 dagar kvar. Tiden går fort!

Nya badrummet

Idag hade pappa med sig ritningen hem på det nya badrummet som vi ska göra till sommarn. Såg supersnyggt ut, åh vad jag längtar! Badrummet ska byggas ut sen ska vi ha ett hörnbadkar/bubbelbad & grejer. Sen blir det en tvättstuga och så ska hallen bli större. Tror detta kommer bli supernice jag. Blir grejer de mot de vi har nu, gött med både badkar & dusch :D.

Olle ska alldeles strax hjälpa mig att fixa naglarna :). Har sparat så de är riktigt långa nu faktiskt, de tog sin lilla tid men.
Kanske blir till att kika på eva och adam ikväll för har faktiskt fått hem en box med båda säsongerna av de som gått och filmen. Kollade på de när jag va liten, kul grej & ha. By the way så är de ju riktigt bra också!

Kollade på Emmas blogg förut och blev riktigt sugen på att köpa en hårinpackning från joico. Får se hur de slutar.


Wednesday!

Idag är det onsdag! Och det betyder att det är bonde idag. Sen är onsdagar typ min och olles dag. Brukar nästan alltid ses på onsdagar. Så nu sitter han och pluggar teori, jag ska alldeles strax träna på mitt naturprov som är imorrn. Hade lite annat som hägrade när jag kom hem, hade fått ett nytt nr av VR på posten. Den tidningen är sjukt bra!

Sweet sixteen går på mtv nu, har ni sett det ngn gång? De som är med är sjukt bortskämda alltså :p.

3 poäng till

Var till karlstad igår och spelade match mot hammarö. Blev en vinst, slutresultatet blev 3-0, fick ett bortdömt mål. Sen hade vi hur många som skott som helst men inget gick in. Men men 3 poäng fick vi iaf.



Olle kom hit igårkväll när vi kom hem. Mysig kväll! Mamma hittade en vhs med sunes jul så allihopa blev uppe och kollade på sune till klockan var tolv typ. Haha så klockrent! Ska fortsätta se sen, just love it.


Klädkris

Har verkligen ingen anign om vad jag ska på mig ikväll.
Är black & white tema ikväll, haha och jag köper typ aldrig vita kläder. ¨
Vi får se hur detta slutar ^^

Kungen Bruce

Hur dundersköna låtar har inte Bruce Springsteen då. Bara älskar låten I`m goin` down!
Pappa har alltid lyssnat på honom, tyckte inte om musiken när ja var liten. Men nu sen nått år tillbaka, förstår jag verkligen varför pappa lyssnat på honom. Ladda ner vettja :)


Tog mig en sovmorgon imorse till 11. Käkat frukost har ja gjort & läst lite skvallerblaska. Börjat gjort mig iordning lite smått, ska kolla efter kläder till ikväll. Sen vid tre bär det av till sunne med virran, ska till lindex en sväng.

Studenfest ikväll då, fast ju nu är jag inte alls sugen på att festa. Men hamnar nog där ändå, jo det gör jag!

:)

Hemma igen! Nu ska jag strax åka upp på innebandyträning, eller ja om sissodär 30 min. Måste börja leta träningskläder snart. Är sugen på pepparkakor också :D


To do

Ingen skola idag men ändå är jag här. Käkat lite lunch och kollat hur sv provet gick, nöjd för de gick bra. olle håller på & jobbar me lite grejer så passade på att låna en dator. Fast ska alldeles strax kila.

Måste fixa lite saker:

- Gå till apoteket
- Köpa present till pea
- Ta ut pengar till jultidningarna


Sen om jag hinner och har lust tänkte jag ta en promenix. får se hur lång tid det tar för olle.

Innebandyträning står på schemat för ikväll (Y)


Förresten filmen som vi såg igår "Surviving christmas" var jättemysig, så den kan jag rekommendera.

Långhelg

Japp nu blir det långhelg för min del. Är resursdagar imorrn och på fredag och jag har ingenting kvar. Var det idag också fast var på mentorssamtal idag och så jobba vi massa timmar med projektarbetet.

Sitter hos Olle nu, vi ska strax börja se på någon julfilm, mysigt. Surivive christmas tror jag den hette. Sen så är det ju bonde och de kan man ju inte missa. Funderar skarpt på att köpa lite glass sen, krossad choklad skulle inte vara helt fel nu.

Ne nu ska jag göra Olle sällskap!


Gissa vad jag och olle bakade igår?

- JO PEPPARKAKOR! Helt underbart gott. Blev en hel massa & så hade vi på glasyr på en del sen.
Nu känns de att julen närmar sig, och artonårsdagen närmar sig definitivt.


Massor med ny musik


Snart har jag massor med ny musik till datorn. Har lagt in massa på usb hemma hos olle. Plus att jag laddade ner lite i fredags, härligt. För var så trött på musiken jag hade.

Öppet hus igår, dagen gick fort. Firade olles pappa på kvällen.

Idag har vi mest slappat, haha och jag smakade svagdricka för första gången, smakade hemskt. Som en blandning mellan öl och must :P.

Kom hem för en stund sen, ikväll blir de tv, sen vill jag kan träna lite, så hoppas olle joinar mig  :)

Tips på bra låt!

Ni har säkert hört låten. Men tipsar ändå (:

Beyonce - If i were a boy


New haircolor

Skolan idag var slapp, ja om man ens kan kalla det skola. Grejade bara med projektarbete och fixade lite inför öppet hus. Men jag ska inte klaga.

Virran blev med mig hem efter skolan, skickat mail till den som hyrde ut lägenheten och så har hon färgat mitt hår. Nu är det mörkare igen. Alltid lite ovanligt efteråt, men man behöver förnya sig. Så jag är nöjd!

Ikväll blir det lugnt. Det blir idol, singing bee, maybe läsa lite och så ska jag träna. Kanske kanske sunne också, men jag vet inte om jag orkar. Har ett sug efter lussebullar och julmust nu, så himla gott.

Jag brukar ju inte direkt ge låttips men här ska ni få ett. Riktigt härlig låt alltså!


Cher - Save up all your tears

listen and enjoy!


Time to sleep

Ska alldeles strax gå & lägga mig, kanske läsa lite i en bra bok!
Träningen förut var riktigt rolig och det kändes att det gav en ngt, ganska jobbigt också. Så de ska va.
Har tränat lite här hemma också sen jag kom hem, blev en halvtimme på träningscykeln. Man mår så mycket bättre när man tränar.

Dags för duschen, sen sova! 

Innebandyträning

Japp dags för innebandyträning. Virran hämtar upp mig och syrran vilken minut som helst.

Köpte hårfärg förut så imorrn ska virran färga mig, äntligen få bort all ful utväxt.

Svenskaprovet överstökat

Nu är äntligen svenska provet gjort, känns skönt & ha det överstökat. Sen återstår det väl bara att se hur det gick, fast kändes helt okej när jag lämnade in det så hoppas det gick vägen.

Jag & Olle tog tidiga bussen hem, har lagat lite mumsig mat, min specialité. Har även börjat sett på filmen the pianist. Än så länge tycker jag den är jättebra, men tycker den är jättehemsk. Är så man får en klump i magen när man kollar.

Har fikat med morotskaka och kaffe till extreme homemakeover också. Mysigt! Nu ska vi snart träna lite, ska bli gött för jag känner att jag varit lite på latsidan den senaste tiden. 




Glöm inte att kika på bonde ikväll allihopa :)!


Hallå!

Var supertrött imorse, fick verkligen släpa mig upp. Sen när jag väl kommer till skolan så får man reda på att både de egna träningen och idrotten var inställd. Så då helt plötsligt hade jag bara en lektion idag, och den var klockan elva, gissa om det kändes surt ^^ .  Men blev en promenix på morgonen ändå på nästan en timma när man ändå var ombytt.

Slutade ju som sagt halv tolv idag, fast kom inte ifrån skolan förrän efter tre. Blev några timmars jobb med projektarbetet och den sista tiden när jag väntade på att olle skulle sluta läste jag igenom svenska texterna inför imorrn, nationellt prov då. Hemma hos olle blev de korspelande och lite mackor. Sen kollade vi på harry potter och hemligheternas kamare tillsammans med hans lillebror, de första filmerna är ju bara bäst :)!   

Sen begav jag mig till stjernehallen på träning, så var inte hemma förrän vid tio. Mkt folk på träningen, men jag var sjukt trött och huvudet var inte med för fem öre. Nu här hemma har jag käkat och läst lite i mitt nya nummer av VR som damp ner i brevlådan idag. Helt klart bästa tidningen!

Imorrn nationellt prov och sen olle. Blir en myskväll här hemma, har varit tillsammans 2½ år imorrn, så är ju faktiskt lite halvt jubileum :)

Blev ett lite för långt inlägg nu men skitsamma!


smile

Hallå!

Japp dagen har gått fort! Fick sova några timmar extra idag för hade sovmorgon. Kort dag i skolan sen bar det av till farmor. Var ute och gick, var nere och tände ljuset som slocknat nere hos farfar och sen blev det en liten promenad. Köpten mig en duschcreme och bodylotion från Ldb också på coop. Med aloevera & sånt så hoppas jag blir mjuk nurå.
Fikade med supergod äppelpaj sen, bra eftermiddag.

När jag kommit hem drog jag till virran några timmar. Pratade en massa och gjorde lite natur. Riktigt nice! Fick se på en eventuell på lägenhet som anna hittat idag, och den verka nice.

Har lite planer för imorrn men tar vi inte nu.

take care

Farsdag

Farsdag  idag ju som sagt! Mamma lagade jättegod mat och sen blev det fika med kex & ost och jättegod morotskaka mamma gjort. Pappa fick lite presenter, av mig fick han en bok, Tyskungen - Camilla Läckberg. Hoppas den är bra nu bara, är svårt att välja böcker till andra. Men har hört att hon ska skriva väldigt bra.

Underbar förmiddag med olle, hur mysigt som helst!

Imorrn är det skola, fast har ingen jobbig dag. Efter skolan ska jag gå ut och gå med farmor, sen åka med när de andra åker hem. Ska eventuellt träffa virran sen när jag kommer hem också.

Känner mig lite duktig också, mamma lagade träningscykeln förut. Så blev peppad att cykla jag också när hon tränade så blev 45 min på den sen. Tänk att såna småsaker kan ge en kickar, så himla skönt efteråt.

Film och myskväll

Är hos olle, själva hela kvällen, superduper härligt. Ska snart se klart på en film. Ska kanske kika förbi hos farmor och maybe fika om en stund. Efter de blir de till att hyra film och beställa pizza, tänkte prova & dela på en american pan pizza. Perfekt kväll! Sen som pricken över i köper vi nog lite glass att ha till filmen sen. Som ni hör är vi nyttiga idag, men ffs det är ju helg ;)

Korttagning för innebandyn

Japp ska strax åka uppåt för korttagning med innebandyn. Lagbild och enskild bild, lagbilden är ju kul att ha sen, men usch enskild bild haha blir aldrig nöjd med mig själv på kort. vi får se hur de går!

Prov imorrn, borde ha pluggat mer. plugga som en dåre ikväll, japp. eller också gör jag provet en annan gång, återstår att se.

Myskväll med den bästa

Myskväll med bästaste olle ikväll. Köpt hem lite glass & grejer så ska krypa upp i soffan & se på bonde söker fru sen. sen kanske de blir lite tv-spel ikväll. härlig kväll, perfekt. allt är så bra, bäst, bästast, är riktigt kär.

äntligen

japp tar strax bussen uppåt då, finally :)! nu är inte svenskan prio ett längre, även om de skulle behövas.

take care

Pirr i magen

Olle ringde för en stund sen, de hade landat så nu är han väl på väg hem, äntligen! Så sen tar jag 6-bussen till torsby till baby! Pirrade i magen på mig förut när jag prata med honom, häärligt :)! 

Har faktiskt övat på mitt svenska tal inför kissemissarna här hemma, dock vet jag inte om det var särskilt bra men ja, jag har ju iaf ett tal. Så får det återstå att se om det blir bra eller inte. Går repriser av säsong två desperate housewives nu på eftermiddagarna så har jämt kikat på det, har ju säsong tre här hemma men har helt kommit av mig med att se. Så får ta och kika på det framöver ngn gång nu.

Ska renskriva mitt pm strax, tänkte värma mig lite mumsig soppa & käka lite mackor och se på avsnitt av en gammal säsong av project runway snart. Sen måste ja hoppa in i duschen innan jag drar till torsby.

Funderar på att använda mina rayban-glajjor till skolan ngn dag, men när det blir, ja det märks!


Mamma är bra!

När mamma kom hem förut hade hon varit så gullig att hon köpt med choklad till mig så jag skulle få lite mer motivation till att plugga. Sen lagade hon favvosoppan. Är ju bara ja & mamma hemma ikväll, syrran är i sthlm och pappa på hockey.


Har faktiskt tagit mig i kragen och pluggat en del. Pm: et har jag en kladd på, fast tror inte jag ska ändra så mycket på det. Sen har jag börjat skriva på mitt tal, har kommit en bit på väg. Tog mig en paus nu, färjan går på tv:n. Verkar vara lite b-program men de duger att kika på.


Plugga utan motivation

Sovmorgon idag, första lektionen började inte förräns halv elva. Så virran kom och hämtade upp mig vid tio. Hade endast två lektioner, så när klockan var halv två var jag hemma igen. Måndagar är perfekta just nu, lugn start på veckan. Schemat är överhuvudtaget bra just nu, slutar halv ett tre dar i veckan. Men snart är det slut på de, antar nästa schema kommer vara fullspäckat. 

Skrivit lite på svenska PM: et men är inte motiverad. Måste lägga ner mer kraft på de för de ska bli bra, och har verkligen inte den energin just nu. Varför vet jag inte! Ska försöka igen lite senare och se om jag ska ändra på något. Måste skriva ner mitt tal också och öva på det. Tidsgränsen får varken överstigas eller understigas. Vill verkligen få ett bra resultat, men känns som det är ganska lång borta just nu.


My day

Idag har jag:

- tagit mig en sovmorgon
- plockat bort alla kläder & saker som låg slängda överallt i rummet
- rensat bort saker jag inte behöver ha framme
- dammsugit rummet
- satt ut massa doftljus
-  gått långpromenix med mamma & pappa
- druckit kaffe
- badat fotbad & pysslat om fossingarna
- fixat naglarna
- varit snäll mot mitt hår & haft i hårinpackning med toning i
- peelat kroppen
- haft en ansiktsmask
- varit snäll mot min hy & inte använt smink
- sett på ensam mamma söker
- snackat med ollebolle på msn
- ätit glass

Idag borde jag ha:

- pluggat






snart kommer baby hem

Bara två dagar kvar, nu kan man säga att jag är ollesjuk! på riktigt alltså haha. varit tillsammans i snart 2½ år och har aldrig varit ifrån varann en vecka. så kommer bli meganice när han kommer hem. jag vet någon som kommer bli bombarderad av pussar! fast veckan har gått ganska fort faktiskt för har haft så mycket annat att göra, och det är jag glad för :)!




sommarn 2007



sommarn 2006


 sommarn 2008


love you baby!

Rallybrudar

Var ju och kikade på rallybrudar förut som sagt, och jag tycker den var bra. har ju hört väldigt varierade reaktioner om den, men jag gillade den verkligen. så ni som inte sett den, se den!




bild från google

höst slash vinter. första november

Nu är de snart slut på hösten, känns definitivt att vintern är på väg. övningskörde till sunne förut och var med mamma & pappa när de satte ljus på gravarna, var till mormors grav & satte ljus & en fin blomma.

nu ska  vi snart åka till torsby hela familjen, ska sätta ljus & blomma till farfar. sen ska vi på bio allihopa med farmor, rallybrudar ska vi se. känns som det är på tiden att göra det nu.

vann matchen med 7-3 igår förresten, fast vi spela inte alls bra. helt rörigt, men ja edebäcks lilla hall är väl inte den bästa hall man kan spela i. gött att vi vann iaf, gjorde ett mål också.

mamma håller på & lagar lasagne nu, mums!

RSS 2.0