Nu är det såhär..

Jag tyckte Rasmus skulle gått vidare i idol, och självklart tyckte jag det var rätt att Erik gick vidare. Han var ju grym! Hade hoppats att de båda skulle gå vidare.

Nu tänkte jag ta kvällen snart, ska snacka lite med Olle bara. Imorgon ska jag iväg till sunne direkt på morgonen, ska hämta inloggninsuppgifter så jag kan läsa Matte C. Sen kanske jag åker till torsby efter det, vet inte riktigt än. Ska eventuellt träna med Sandra, är nog kvar i torsby tills pappa slutar då så vi kan köra lite bil :) Sen under kvällen väntar innebandyträning, ska bli superkul. Åh, är så glad att jag har motivation för träningen just nu. När jag kommer hem imorgon kväll har förmodligen Olle redan kommit hit, längtar :)

Så får se hur morgondagen ser ut, vet inte riktigt än. Kanske inte har tillgång till dator förrän imorgonkväll.
Men hörs imorrn, ska upp tidigt imorgon närmare bestämt runt kvart över sex ><

Nattinatti

Lugn kväll

Har plockat ihop i mitt rum nu, packat upp resväskan, och sportväskorna. Skönt att ha det gjort! Har kikat på idol och läst lite bloggar också. Funderar på att ta lite kvällsfika, skorpor och marmelad och läsa en bra tidning :)
Imorgon kommer älsklingen, gissa om jag längtar :)

kraam

Trött elli

Hemma igen! Köpte mig lite att käka när jag kom upp till torsby förut. Sen mötte jag upp Sandra så vi tog en promenix och pratade, mycket att prata om när man inte setts på länge :) . Sen när Sandra började jobba väntade jag på mammas jobb, hade med mig en gossip girl bok att läsa i. Jag och mamma handlade lite sen åkte vi till badhuset och simmade:). Var jättehärligt. Känner att jag fått motivationen att träna igen :)! Nu är maten klar så vi ska käka jag, mamma och syrran. Pappa är på hockey idag färjestad-detroit, roligt för honom :)
Är superhuuungrig!! Hörs sen!



Syrran och jag på Rhodos!


30:e september

Tjena!
Har varit vaken ett tag så säger inte godmorgon. Sitter och käkar frukost nu i soffan framför både data och tv. Ska göra mig iordning och packa iordning lite saker. Åker med bussen upp sen, ska möta Sandra i torsby så vi ska ut och gå :) Ska bli roligt, var längesen. Sen när Mamma slutat så ska jag och Mamma iväg och simma ett tag :)

Kram

 


Snart dags att sova

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och ta ur linserna. Sen ska jag bädda ner mig och ringa älsklingen :) Ska passa på att läsa i den nya Hänt Extran också, aldrig fel att läsa skvallertidning. Godnatt på er!!

Alltid bra att jobba

De ringde till mig om jobb under dagen, så på lördag mellan 08.00-13.00 ska jag jobba. Tackade självklart ja :) Är aldrig fel med jobb, pengar behövs alltid. Happy =)


Idol

Sitter i soffan framför idol. Har nyss käkat kvällsmat, jag som hade önskat mat idag. Fick äntligen mina fiskbullar, haha det är nog många som rynkar på näsan nu. Men det är så jäkla gott och så lite ärtor till =)
Är trött och har huvudvärk, så en kväll i soffan passar mig utmärkt nu. Träningen gick bra idag förresten, blev fokus på konditionen. Så får se om träningsvärken kommer sig smygande så småningom.







Titta vad min snälla mamma köpt med till mig =)




Kram


Tips på gott mellis

Hej & hå!!

Här ska ni få ett gott tips på mellis aka mellanmål. Skorpor och marmelad, åh så gott. Gissa vad jag äter nu ? :) Farmor bjöd på det när jag där förut, var hur längesen som helst jag sist åt det. Så mamma fick köpa med skorpor och apelsinmarmelad.

 




Kram


Låång sovmorgon

Idag tog jag mig den länsta sovmorgonen på länge, gick upp vid elva. Skönt att få sova ut, fast jag kände direkt när jag vaknade att jag inte bara ville vara hemma idag. Så jag ska iväg till gymmet om ett tag, mamma kommer ner och hämtar mig. Sen ska jag hälsa på min farmor :)

Måste träna kondition idag, för kände att den brast lite igår. Och träningen idag är ju inställd så får passa på att träna själv. Torsdag är nästa träning och sen på söndag första seriematchen. Nu ska jag äta, för mamma kommer snart =)

have a nice daaay!


Godnatt på er

Är en riktigt trött elli som skriver nu. Nu ska jag gå och lägga mig, det tar på krafterna att resa i massa timmar och sen spela en innebandymatch på det. Pratade nyss med bästa olle i telefonen, jag ska börja söka jobb i göteborg snart. Ska klara körkortet först bara =)


nattinatti kram


Vinst

Nu är jag på hemmaplan igen, fast skulle gärna åka ner igen redan imorgon. Men får vänta lite längre haha.
Blev vinst idag med 3-2, skönt att ha en vinst i bagaget innan serien drar igång. OCH det var definitivt skönt att röra på sig. Fast nu är jag grymt trött, kvällsmaten står på bordet. Undrar vad man ska göra imorgon?

Snart dags att packa för imorgon är det tyvärr hemfärd

Måste nog snart börja packa, vill inte åka hem än. Men men, dröjer nog inte allt för länge innan jag åker hit igen :) Har varit en underbar helg, haft så jäkla roligt och mysigt.  07.55 imorgon går min buss hem, kommer fram till torsby vid 13.40 typ. Stannar kvar i torsby under eftermiddagen för strax efter fem är det dags att åka till edebäck för en innebandyträningsmatch. Ska bli kul att spela också :)

Nu har jag ingen tillgång till dator förrän imorgonkväll förmodligen. Så vi hörs då =)


Nattinatti

Kram


Tv-kväll

Tv3:s tablå för kvällen ser riktigt lovande ut. Först ut top model, sen ensam mamma söker och därefter långfilmen hitch (tror den hette så) olle sa att den var bra. Så ikväll diggar vi trean. Nu ska vi iväg och handla lite så vi kan göra varma mackor till kvällen. Mysig söndagskväll :) Kram


bild google


Hemma igen

Tjena!

Är hemma igen, strosade runt och kikade lite. Blev en mysig fika på franks med latte och ostfralla för mig, cappuchino och kanelbulle för olle  :) Nu känns det att hösten är här, mysigt att få klä sig i höstkläder, sjalar och stora halsdukar. Minus för allt mörker hösten för med sig dock. Vi ska nog se klart på filmen vi började se igårkväll, pirates o the caribbean tre.


puss&kram

Snart redo

Nu ska vi strax dra oss mot stan. Hörs i eftermiddag =)

Kaffe, youghurt och mackor

Nu är det dags för frukost! Nyduschad och sitter i myskläder, så nu ska det bli smarrigt med något i magen. Sista dagen här nere i göteborg, fast kommer nog snart hit igen. Så idag ska vi åka in till stan, kanske besöka bokmässan :) Strosa runt lite, kolla i butiker och ta oss en fika.


Kram

Ny vinterjacka



Den här jackan köpte jag idag, är jättenöjd =)
Har ingen kamera här nere, så kan inte ta några kort men hittade en bild på den ändå.



Nu har vi varit effektiva

Har precis städat klart lägenheten, gick ganska fort. Så nu luktar de wonderful och olles tvätt är snart klar.


Var ute till media markt förut, gick runt och strosade. Var inne på ikea och handlade lite nödvändigheter och mysiga doftljus. Köpte med oss mat från donken hem, tur att det ligger nära haha. Sen tog vi en vända in till stan, och vet ni ? Jag fann en jättefin vinterjacka :) Gick in på carlings, och lyckligtvis så var det 50% på alla överdelar just nu. Sen var mamma gullig och bidrog med en del, så köpte en snygg svart elvinejacka. Gissa om jag är nöjd :) . Olle köpte sig ett xbox också, så nu är han i full gång med att pyssla med det. Får se om vi åker en sväng till willys och köper något gott sen :)

Godmorgon

Godmorgon!
Tog oss lite sovmorgon idag, men nu har vi käkat frulle. Ska snart dra oss iväg, första stoppet blir nog på media markt idag. Sen får vi se vad det blir, ikea låg inte så långt från media markt så. Tänker det blir stan en sväng sen också. Har tvättid i eftermiddag, så tänkte passa på att städa lite här.

Ska inviga mina nya dojjor idag, är grymt nöjd med dem :)


Vad ska ni göra idag? =)




Myskväll

Har ätit god mat och tittat på idol! Tycker Tove sjunger grymt bra, och vilken utstrålning. Gillar även eddie, årets idol tror jag blir jättespännande. Juryn är ju bara för härlig alltså.




bild google


Nu blir det kaffe, glasstårta och sex and the city filmen, med världens bästa olle.
Jag är kär :)








Nya skor från monki

De här skorna var det jag köpte idag, dock inte de bruna utan de svarta. Fanns ingen bild på de svarta.
Har letat i flera veckor, så gissa om jag blev glad när jag hittade dessa :)
Tror jag köpte de sista svarta i strl 38 i gbg, de hade inte kvar i den första butiken och sen när jag kom till nästa hittade de ett par tillslut. Perfekta höstskor!


Hemma från stan

Nu är vi hemma från stan! Hittade ingen vinterjacka, letade på massa ställen men hittade ingen som föll mig riktigt i smaken. Sen är det svårt när man är kort, för de långa jackorna blir alldeles för långa. Modellen blir helt fel liksom, det är tråkigt för jackorna är annars jättefina.

Hittade ett par jättefina skor från monki  dock, har letat i flera veckor. Och en jättemysig stickad halsduk från lindex. Var även inne i bokhandels som vi blev tipsade om så köpte två gossip girl böcker för 25kr/st och lite andra som familjen hemma ville ha :) . En riktigt mysig eftermiddag med bästa Olle. Passade även på att handla lite gott till kvällen, för det är ju faktiskt fredag :)

Kram

New Moon

Ni ska veta vad jag längtar till New Moon kommer. Då kommer jag och olle sitta bänkade i biosalongen. Trailern är ju så jäkla spännande också, olle har läst boken och han säger den är jättebra (jag har inte hunnit läsa den än). Sen när twilight var så bra så har man ju höga förväntningar på uppföljaren också :)
Sen är ju inte Robert Pattinson dåligt snygg heller, någon som håller med? :D





bilder google


På spaning efter en ny vinterjacka

Ska kika på en ny vinterjacka inne i stan sen. Min gamla är så sliten. Har kollat lite på nätet på H&M, intersport och stadium. Har hittat några som verkar ok, men är svårt att se genom en bild. Så ska leta lite sen, sen tipsade även mammas arbetskamrat om någon bra bokhandel med nya böcker för runt 25:-. Är den 25:e idag så tror min lön har kommit in, och det är ju inte helt fel :)




Fredagmorgon

Godmorgon på er!

Jag är redan vaken, gick upp innan olle åkte till skolan. Han har kort dag idag, så ska väl åka in till stan om några timmar och möta upp honom. Så just nu befinner jag mig i soffan, nyhetsmorgon är på tv:n och snart ska jag fortsätta läsa i gossip girl boken. Bra start på dagen :)



Framme i göteborg

Hejhopp!!

Nu är jag framme, eller har varit framme i några timmar. Olle mötte upp mig vid stationen och sen åkte vi hit till lägenheten. Och vet ni? Det är hur mysigt som helst :)
Ikväll har vi handlat, lagat jättegod mat och bara slappat framför tv:n. Nu är det kaffetime!


Åker snart

Yes, nu bär det strax av mot göteborg! Väskan är packad, lite väl packad. Varför packar man alltid för mycket?
Är framme runt halv fem, åker nu vid halv tolv från torsby. Den drygaste biten är mellan torsby-karlstad som tar två timmar :s. Ska bli så himla skönt och roligt och komma iväg ett tag och se något annat än torsby och sunne :). Är jättenyfiken på hur lägenheten blev också.

Krääm

Har hittat en bra utbildning

I eftermiddag satt jag och kollade runt på lite olika utbildningar. Hittade en som jag tycker verkar jättebra. Handelshögskolans ekonomprogram i göteborg, man kan välja mellan att läsa 3 eller 4 år. Läser man 4 år och klarar examen så har man en civilekonomexamen. Matte C var obligatoriskt för att söka, var ju passande att jag skrev upp mig för att läsa det förra veckan. Så nu ska jag ta tag i matten framöver. Känns som en passande utbildning :). Fast självklart ska jag söka runt mer och kika.

Är svårt att veta vad man vill, men nu tror jag faktiskt jag vet vad jag vill.


Det där med bloggdesign är inte lätt

Nej det här med bloggdesign är inte min grej riktigt ,svårt och pillrigt. Men har iaf lyckats ändra teckensnitt och färgerna, så nu är det grönt. Fast det envisas ändå med att vara orange på vissa ställen. Sen en header orkar jag inte ens börja på, det är svårt att få bra.

Ikväll blir det nog sunne och köpa något gott att ha på tåget imorgon, och såklart idol :D


Längtar till imorgon!!

Nu kan man väl säga att det är bestämt att jag drar till göteborg imorgon. Gissa om jag längtar, ska bli jättekul att se den nya lägenheten. Stannar nog till söndag eller måndag, har en innebandy träningsmatch på måndag som jag tänkte vara med på. Så ikväll blir det att boka biljett, hoppas på en billig sista minuten biljett : )








Innebandyträning

Nu ska jag iväg och träna innebandy  :) Jobb mellan 8-16 idag, dagen gick jättefort! Och som det ser ut nu åker jag till gbg på torsdag,  om det inte kommer jobb eller något imellan. Men annars spenderar jag helgen där borta :)

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Yes ikväll är det dags igen, jag ska definitivt kolla på svenska hollywoodfruar. Haha det är ett ganska bisarrt program egenligen, men man kan ju bara inte låta bli att titta. För en vecka sen visste ingen vem Anna Anka var, nu vet hela sverige liksom.


Någon mer som sitter bänkad framför tv:n ikväll ? :)






bilder från google


Choklad och veckorevyn

Sitter här med marabou och nya numret av VR. Det är inte helt fel vill jag lova. Tog bussen till pappas jobb, för var i sunne imorse och hade körlektion. Så i eftermiddag när pappa slutar ska vi iväg och köra. Får se vad jag gör under dagen, dags för käk snart iaf! Kanske åker in till torsby en sväng, kikar om farmor är hemma. Har inte hälsat på henne på länge så. Men imorrn är det jobb som gäller mellan 8-16, och det känns greeat =)

Kram

Varma mackor

Nu blir det strax varma mackor! Övningskörningen gick helt okey, svårighetsgraden höjdes utav mörker och regn. Men fick träna på att vända, parkera och även backa. Men det är bara att öva, öva och öva lite till.  Sitter och kollar på ensam mamma söker, första avsnittet jag ser idag. Tänkte även se top model som började vid sju, hade totalt missat att det börjat en ny säsong.



En sak som är bra med hösten:
Tv-tablån!!


Söndagkväll igen

Jag gillar inte söndagar, speciellt inte kvällen. Det betyder att olle åker tillbaka till göteborg, fast förhoppningsvis dröjer det inte länge innan jag åker ner. Kanske redan den här veckan :) jag hoppas verkligen det! Jag och pappa ska iväg och övningsköra ikväll, träna på att vända på lämpliga ställen. Sen såg jag att tv tablån för kvällen såg riktigt lovande ut, om jag hinner hem vill säga.


Kvällen igår var riktigt lugn med pizza och bra tv. Mysig lördagskväll helt enkelt!

Någon mer som tycker söndagar känns tråkiga?

Kram

Drar snart iväg

Drar snart iväg till ollebolle nu, ska bli mysigt. Ska packa ner lite saker bara. Sitter och lyssnar på billboard top 50 som jag fick av olle, såå mycket bra musik : )


Tack för igår flickor !!=)

Är hemkommen från karlstad nu. Var riktigt roligt, igår så säger tack för igår =)!! Kikade runt lite på stan när vi kom ner först, hittade min vintermössa. Världens gosigaste mössa typ. Köpte med oss mat från donken hem till ellen, stina och ida dök upp direkt efter. Pratade och drack lite, sen gick vi till score ett tag. Jag, ellen och virran var dock trötta så vi drog ganska tidigt. På vägen tillbaka hyrde vi filmen "En shopaholics bekännelser" och köpte massor med godis. Skitbra film, men tror ni inte den slutade fungera :| men men haha. Hade en superbra kväll!!




En trött elli i sin nya mössa



Kram


Bilder från Rhodos

Bättre sent än aldrig, nu ska jag ladda upp lite bilder från när vi var på Rhodos i augusti. Bara så ni vet var det underbart där, varmt & skönt och ett jättefint hotell! Var bara olle som saknades därnere.













Får ladda upp fler en annan gång. Gick lite segt, ska åka iväg snart till karlstad. Åker förmodligen med virran vid halv fyra, så måste göra mig iordning nu. Btw ska läsa matte c på distans, fick bok och allt idag.
Olle åkte hem nyss, men åker upp till honom imorgon.

Kram


Drar iväg till sunne

Nu har vi nyss käkat en lång och god frukost. Vi ska åka till sunne alldeles strax för att möta upp virran. Vi ska förmodligen skriva in oss för att läsa matte c på distans, känns ganska passande eftersom jag funderar på att plugga ekonomi till hösten.

Hörs sen!!! =)

Bästa killen hemma

Presenten till virran blev jättebra, ett frågespel som heter tjejmiddag. Verkade jätteroligt, blir förmodligen utgång imorgon med flickorna från förra klassen. Så imorgon kväll blir det karlstad.

När jag kom hem från träningen var olle redan här, så himla roligt att se honom. Happy moment, det är härligt att vara kär :) Har varit en riktigt lyckad dag.

Hann dock inte med att se på idol kväll, men skitsamma haha. Var det någon som kollade =)?



Ser ni vad arga vi är ;) haha

Godnatt på er.
KRAAM




Ska åka och fira virran

Nu ska jag iväg och fira virran, hon fyller 19 idag. Ska bli kul att ses för det var ett tag sen :).  Ska åka med upp på innebandyträningen senare också, ska dock inte träna då jag har förkylning i kroppen. Men kan ju alltid vara med på övningar och passa och sånt.



GRATTIS PÅ DIG VIRUS =)


Nice shoes



Diggar båda paren. Båda är från H&M! Letade efter sådana svarta i gbg, men hittade inga. De kostar bara 299:- så var inte så farligt heller, så detta tåls att tänkas på. Är svårt att beställa skor på nätet också, så får fundera lite.


GISSA VAD JAG GJORDE IDAG??!

Jo förfasen, jag klarade körkortsteorin!! Så underbart skönt att ha den avklarad, ni ska veta vilken lättnad som sköljde över mig när jag tryckte på rättning och så kom ordet GODKÄND upp. Nu är det körningen kvar, men den är inte än. Så nu är det bara och öva och köra. Men ni ska veta vad glad jag är :)



Ibland är jag bra duktig alltså :D



Edward Cullen

Idag när jag kom hem låg denna film på köksbordet. Och jag betalade endast 79 pix för den. Edward Cullen är ju såå snygg också :D


Myskläder beställda

Blir en jättemysig pyjamas och en fleecejacka som kommer på posten framöver. Perfekt nu när det är höst, dock behöver jag en ny höst/vinterjacka men det är aldrig fel med en fleecejacka.

Detta blev beställt:






Nu ska jag strax sova, godnatt på er!

Kram



Nu ska jag beställa från H&M

Ska klicka hem lite från H&M ikväll. Fick ju en ny katalog igår. Åh, tänka sig vad mycket fint det var i den.
Ska visa er sen vad jag klickat hem :)

Ett riktigt kap

Syrran tipsade mig så gjorde ett riktigt kap, twilightfilmen är hemklickad från cdon för endast 79kr. Så passa på nu!! Tänkte passa på att tipsa er, för jag var nära att köpa den när jag var i gbg, och där kostade den 199 kr på akademibokhandeln.

Gå in och sök på erbjudanden eller något sånt på cdon, tryck in över 50%.

 



bild google

KRAAAM


Kalas på gång

Jodå ikväll blir det utgång! Jag och olle har laddat upp så vi ska blanda lite drinkar ikväll och inviga shakern. Gustav kommer nog snart, ida och per-erik kommer om ett tag också. Tror det blir riktigt roligt ikväll :D , ska köpa hit pizza sen. Smarrigt! Blir nog faktoriet senare ikväll, fast först lite karusell :)

Var nere och köpte kokosbollar nyss (:


21.50

Jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon jag, men det är det värt. För jäklar vad roligt det var att spela igen. Blir sen kvällsmat nu, mackor, te och såntdär. Sen måste jag packa kläder för helgen, blir borta till söndag. Så imorgon körskolan till halv ett, jobb mellan två och drygt åtta. Åka hem till gulligaste olle som kommer hem imorgon. Lördag blir det jobb till ett, sen får jag kika lite på marten. Och på kvällen utgång, och så måste jag självklart åka breakdance ;)


Väntat länge

Idag ska jag äntligen få spela innebandy igen! Så himla roligt, fast har inte spelat sen i mars så får väl se hur det går. Om man har någon teknik kvar, konditionen vet jag behöver tränas upp. Vi har fått en ny tränare också, ska bli spännande att se vem det är.

 

Hörs ikväll, pusshaj!


Full rulle

Intensivkursen är i full gång. Matar massa information, ja ni vet trafikregler, vägmärken osv osv. Framhjulsdriven, bakhjulsdriven, understyrd, tjänstevikt. Jag tror ni förstår grejen, man matar så mycket info. Är jättetrött i huvudet, har läst teoriboken en gång och läst en hel del i en annan bok. Men jag känner mig motiverad så det känns skönt, men måste säga jag är fruktansvärt trött just nu.

Tänkte jag skulle jobbat med lite hemuppgifter ikväll, men vet ärligt talat inte om jag orkar. Får bli lite senare isf, tänkte se på idol när det börjar vid nio. Halvkollade på matchen mellan sverige och malta nyss, någon som missade att markus berg gjorde mål?!

Imorgon ska jag gå på min första innebandyträning för säsongen, ska bli spännande att se hur det går.

Kram


Skvallertidning och sängen

Ska ta och borsta gaddarna strax. Sen ska jag ta med mig Hänt Bild upp och läsa innan jag somnar, är riktigt avkopplande och ligga och bläddra i något innan man somnar. Får bli en skvallertidning ikväll.

Körskolan hela dagen imorgon, men faktiskt så är jag riktigt peppad så det ska bli kul. Känns som jag hittat motivationen :)

Intensiv första dag

Första dagen på intensivkursen idag, och ja den kan man kalla intensiv haha!

Har haft 3 körlektioner idag, och sen pluggat massa teori. Jag är nöjd men trött. För vet ni när jag steg upp imorse? 04.45, så idag var jag uppe med tuppen. Åkte med från torsby när olle skulle till tåget i sunne.
Imorgon blir det körskolan mellan 08.30-19.30 för ska på den där utbildningen om alkohol som man måste gå.
Emma som jag gick i samma klass med mellan 7-9 går också intensivkursen, så det är riktigt kul :)

Och sen fick jag reda på idag att jag ska jobba fredag kväll, och lördag förmiddag. Så är på superhumör, är aldrig fel med lön. Hoppas på mera jobb framöver. Är även väldigt glad över att olle fick lägenheten, för den var jättefräsch.

Nu ska jag äta!

hejhopp!


LYCKA!

OLLE HAR FÅTT LÄGENHET!!!!!
Gissa om han är glad, och gissa om jag är glad :D

 

 


Sunny sunday



Såhär glada är vi just nu! Nerra ;)

Haha!

Är snart kaffedags, gustav är på väg hit. Vi har varit och firat olles kusin i eftermiddag. Kikat förbi en snabbis vid fotbollsplanen när syrran spelade också. Vet ni vad gott det smakar med korv och bröd vid en fotbollsplan eller? VÄLDIGT GOTT!


pusshaj


Förväntningar och nervositet

Börjar bli nervös inför morgondagen, fast har massa förväntningar också. Ska bli härligt att ha något att sysselsätta sig med, jag hatar tristess. Det värsta som finns, så försöker alltid sysselsätta mig med något.

Vi sov lite längre än vi  tänkt oss idag, gick inte upp förrän halv tio. Iofs är inte det så sent men när man tänkt gå upp vid senast halv nio så. Olle dolar med högtalare och grejer, jag borde kanske göra mig iordning lite. Och plocka ihop min saker som ligger lite överallt som vanligt. Har inte planerat dagen än, vet inte om olle åker tillbaka till gbg idag eller imorgon. Hoppas på imorgon :).

Blev inte stöpa igår, blev pizza hos olles mormor. Mysigt och gott! Kollade även lite på fotbollen, SÅG NI ZLATANS MÅL ELLER?!! Haha så jävla bra.


Tråkiga regn

Finns det något tråkigare väder eller??!

Man får liksom inte motivationen till nånting. Det här har varit en riktigt slappisdag, iofs ganska skönt. Men blir så trött på detta eviga regn som aldrig verkar vilja ge sig. Som förut när jag och olle var ute och gick med rocky, så börjar det såklart spöregna så vi var dyngblöta när vi kom in. Kröp upp i soffan och läste twilight, åh vilken bra bok!

Kaffetime strax, kommer bli gott. Jag och olle ska köpa med oss pizza och åka till stöpa en sväng sen. För när det är sånahär regndagar får man äta massa gott och onödigt. Det är liksom som en oskriven lag, detsamma som att man får se på hur mkt film och tv som helst.

Vet ni vad som hände i gbg? Jag och olle blev stannade på gatan och blev intervjuade för radioprogrammet kristers (tror det hette så) som går på P3 eller ngt. Haha undrar när det sändes.


Alltid bra med nya skor

Jovars, råkade handla ett par stövlar till idag. Men är aldrig fel, jag vet ju att jag kommer använda dom. Och sen var de jäkligt snygga också. Pappa och jag övningskörde en massa, har tränat på dragläget i gamla bergsängsbacken. Är lite finurligt det där med koppling och gas, men pappa sa det gick riktigt bra. Sen drog jag med pappa in på skocity så vi handlade båda två, jag stövlar och pappa skor.

Fikade hos olles mormor efteråt, har inte bestämt oss för vad vi ska göra i eftermiddag. Kanske köpa med oss pizza och åka till stöpa en sväng? :)

Hejhopp!

Mysiga göteborg

Tjena!

Nu är jag hemma igen, blev några dagar nere i gbg. Bodde på vandrarhem, olle har ju ingen längehet än. Var mysigt, mysig stad. Tror jag kommer gilla det, bara jag lär mig hitta bättre. Råkade bränna lite mer pengar än jag tänkt mig, men nu har jag en ny höstgarderob. Gjorde inte så mkt, är alltid kul med lite nytt att ha på sig. Belive it or not men jag hittade faktiskt ett par jeans på zara som jag inte behöver sy upp i benen, det är liksom någon slags sensation? En bra sensation! Änligen har de lärt sig att alla inte har långa ben.
Träffade Mirja och tog en fika, hon pluggar också där. Köpte även tre av fyra twilightböcker därnere, både jag och olle har fastnat.

Upptäckte i somras att jag faktiskt har jättelockigt hår om jag inte borstar det. Haha efter 18år liksom, men men nu har jag inte borstat det på en vecka. Ganska praktiskt faktiskt.


Börjar intensivkurs på måndag, spännande och nervöst. Men tror det blir bra, vill ha körkort nu.

Är i torsby nu, hemma hos olle. Har druckit kaffe och så. Imorgon blir det övningsköra, och sen vill jag till gymmet en sväng, men vi får se hur det blir. Ska försöka dra med mig olle :) .

Skulle egentligen varit i karlstad nu med några från gamla HP06, men tror ni inte jag missar tåget?

Hejhopp!


RSS 2.0